Sylvian napisał(a):
Sorrki Itachii, nerwy mi puściły trochę - broń boże nic do ciebie i twojego klanu.
Mieliśmy kolejną mało przyjemną rozmowę z Duvelem, który oskarżać zaczął nas o szpiegowanie i knucie za jego plecami.... normalnie N/C.
A chodziło o ew. pogodzenie się i przyjęcie Legends + xxRUNxx do waszego ally. Co jak co bardzo sensownie się z wami grało - a jeden incydent to jeszcze nie koniec świata.
Anyway nic nie wspominaj Duvelowi bo znów zacznie się oczernianie... dziwny jest ten człowiek i tyle.
Np, zapytałem z ciekawości. Tak naprawdę to nie wiem o co poszło z Legends i xxRUNXX wiem tylko że coś tam się w pewnym czasie popsuło na szczytach ale ludzie nadal się lubią i pozdrawiają jak widzą - to pozytyw.
Nic Duvelowi nie wspomnę bo po co
Anyway Elfinka ma rację - gość jest konkretny - wie o mechanice gry b.dużo, jest online lub na TS`ie dostepny niemal 24h (on lub jego żona) i naprawdę się angażuje w to co się dzieje w klanie/ally (raidy, dyplomacja, aukcje, kalendarium imprez i milion innych rzeczy które ciężko ogarnąć). Wiele osób go nie lubi bo jest "szorstki" i ma dyplomatyczny ton ale na @chat czy na forum klnowym odpierdala czasem takie numery że boki można zrywać