'potezny LOL, -> skoro uciekl bo martwil sie o wlasna dupa to przed czym uciekal? chyba nie przed swoimi straznikami?!? ehh szkoda gadac... ja tam sadze ze ten krol to zrobil sobie na forum kilka kont i broni sie w imieniu kilku osob '
UWAGA! Krolestwo Brytanii oglasza konkurs dla chaotytow! Za screen, na ktorym widac Krola rzekomo uciekajacego z Zamku Brytanii nagroda 50k. Nie ma chetnych? Ciekawe, dlaczego. Za screen przedstawiajacy 'przerwanie koronacji' place drugiee tyle. I tyle samo za screen, na ktorym Krol grozi komus 'utrata konta'.
'cos gdzies wspominales o stronniczosci Szarego, a teraz sam chcesz zeby stanal po waszej stronie i wlaczyl straze, ale przeciez to jest ingerencja w sprawy graczy. Przeciez tak nie wolno. (troche pozno to napisalem ale dopiero niedawno to przeczytalem ). '
ja osobiscie jestem za wylaczeniem strazy na calym swiecie (zelazna zasada nieingerencji), ale nie wydaje mi sie, by reszta Orderu byla z tego zadowolona, wiec proponuje przywrocenie strazy NPC do czasu sformowania skutecznych strazy PC.
'a i jeszcze jedno , gdzies tam pojawil sie kolejny oszolom ktory chce ciagnac ieniadze z pracy innych bez zadnego uzasadnienia'
Skladka obowiazkowa w Krolestwie Brytanii nie obowiazuje. Kto chce, wspiera Inicjatywe. Kto nie chce, nie musi. Uzasadnienie? Pieniadze sa wykorzystywane na budowe panstwa graczy na serwerze SC. Dostep do spisu wydatkow ma kazdy - wystarczy wyslac email na adres:
[email protected] z tytulem 'Ksiegi rachunkowe'. Ani jedna moneta wplacona przez darczyncow nie trafia na prywatne konto Krola. Nikt nikogo nie zmusza. Jezeli chcesz, by panstwo Orderu zwyciezylo, pomoz prosze. Wstap w szeregi Strazy Krolewskiej, zamieszkaj w Domenie lub po prostu wesprzyj Krolestwo finansowo. Sam biore udzial w planowaniu budzetu, wiec recze, ze nasze pieniadze nie sa marnowane. Blagam o wsparcie finansowe takze gildie Orderu. Ale to juz w ramach gry - postaci Orderu maja prawo do korzystania z wszelkich dobr Domeny, a gildie do wystawienia wlasnych kandydatow na stanowiska panstwowe. Daty spotkan w tej sprawie beda oczywiscie tajne. W kazdym razie moge zapewnic, ze Order nie jest tak slaby, jak usiluje wmowic Wam Chaos. Przenoscie domki do Domeny i pomagajcie Krolowi, a swiat zacznie sie powoli przeobrazac. Ale do tego trzeba pracy...
Lcv