Mam taka propozycje tyczaca sie rzemiosla, mianowicie chodzi mi o wyrob roznego rodzaju sprzetow (masowa produkcja w celach zarobkowych), moja teze bede opieral na przykladzie bowyera. A wiec zalozmy sytuacje w ktorej bowyer ma zamiar wykonac wieksza ilosc łukow w celach marketingowych, powiedzmy ze posiada 50 jednostek drzewa, aktualnie musialby 50 razy klikac na dagger, potem na wood a potem na bow aby wykonac 50 sztuk broni..., a wiec czy nie lepiej by bylo gdyby gracz sam mogl ustawic sobie liczbe przedmiotow zamierzonych do wykonania (dzieki temu praca szla by o wiele szybciej)? Ustawianie odbywaloby sie np. za pomoca suwaka badz wartoscia wpisywana z klawiatury. W przypadku nieudanej "produkcji" utracone zostawalyby dane wartosci surowcow, np 20% (lub wiecej w zaleznosci od potrzeb;)).
To tylko taka moja wizja, nie wiem czy takie cos wogole byloby mozliwe do wykonania, no ale sadze ze ten temat jest wlasnie dla takich wizji
Pozdrowienia dla wszystkich
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Alith Anar dnia 2002-02-14 22:03 ]</font>