Jak w temacie definitywnie koncze FF za duzo mam RL rzeczy. Planowałem przerwe w FF ale w ciagu niej sie zakochałem
tak tak jak z harlekina czy cos
i zauwazylem ale czasu FF zabieral mi z RL ile rzeczy mnie ominelo przez ten czas. Ja w FF nie potrafilem grac tylko troche na "pol-gwizdka" tylko jak juz to na calosc. Mowiłem ze nigdy nie odejde, ale jednak. W sumie to troche szkoda tyle nad postacia pracowalem, zawsze staralem sie miec wszystko co mozliwe, Ci co mnie troche znaja wiedza
ale bylo to kosztem RL i mojej psychiki. Teraz dopiero zauwazylem po odejsciu ze to wszystko to nic nie warte jest bo jak kogos spotkasz w RL to mu nie bedziesz mowil jakie wypasione postacie masz w FF i ze masz jakis tam item co nikt nie ma bo Cie wezmie za swira niestety ale taka jest prawda
to wszystko jest malo warte. To pewnie zalezy od podejscia do gry ale ja nigdy nie moglem sie zdystansowac jak wiekszosc z was zapewne.Uwierzcie mi, maniakowi ktory gral 2 lata zawsze na full gwizdka.Chcialem pozdrowic wszystkich ktorzy mnie nie lubili
bo tych co mnie choc troche lubili nie musze pozdrawiac
Trzymajcie sie i pamietajcie ze to tylko gra
RL jest duzo ciekawsze. Peace.
*****Sprzedaje konto i tutaj wysuwam moja oferte, sprzedaje postac z full rare itemkami wszystko co za kase mozna sprzedac, sprzedaje i kasa idzie osobno wiec oferuje 75 blm 75 smn i 56 bst z kupa meritow praktycznie z full rare/ex jakie mozna zdobyc dla tych jobow af2 skonczone ZM i COP i wogole bardzo dobrze ułozona postacia, jakby ktos byl chetny to prosze 502-220-520 z cena bysmy sie dogadali mysle*****