Nie wiem czy będziecie na mnie źli, czy nie ale zaryzykuję ;] (<= chodzi oczywiście o odświeżenie
) No więc, uważam, że aktualna wersja FAQ jest troszkę 'nieaktualna', zresztą widać po dacie ostatniego postu w tym temacie, to tak jakby świadczyło, że od tego momentu przestaliście się tym FAQ interesować. Błędy jakie wychwyciłem, to nieaktualne linki, niektóre w ogóle nie działają. Choćby nasza 'wyśmienita' Polska gra MMORGP, Mimesis Online, po prostu kliknijcie. Niektóre opisy do dziś nie zostały uzupełnione, gry w które 'polecacie' grać, to w większości już gry w które raczej mało ludzi gra ;] Także, zalecam (nie mylić ze zmuszaniem ^^) uzupełnienie/poprawienie tego FAQ, a zarazem podniesienie numerku wersji do 0.
3! (<= ładnie wygląda, czyż nie? ;]). I jeszcze jedno, moim zdaniem, tak jak zresztą na większości forów jest to zrobione, temat z FAQ powinien zawierać tylko jeden post z ww i być zamknięty, a temat do komentarzy nt temat ww i poprawek powinienen być zrobiony osobno, gdzieś z boku
(<= ot, taka mała sugestia ^^). Mam nadzieję, że troszkę 'pomogłem' i nie zdenerwowałem użytkowników, a przede wszystkim szefostwa forum moim odświeżeniem i tym, że STARAM się pomóc
Serdecznie pozdrawiam!