Huragan napisał(a):
nie pekaj.. jak chcesz szybko zabijac to zero w resto
wez pod uwage ze na lvl 60 dla szamana jest pelno itemek zwiekszajacych crity ze shockow.... ja teraz mam 15% crita
miodzo jest
W polaczeniu z windfury to masz w sumie co 3 uderzenie crita
Hmm, z tego co napisałeś, to rozumiem, że ma 15% crita z shocków tak?
Nie pomyliłeś się? Nie chodzi Ci o melee? Patrząc na Twój profil to widzę:
191 int: 100 int / 60 lvl = 1% cirta ze spelli, czyli masz ledwo 2%
Eye of the Beast: 2% cira ze spelli, razem ok. 4%.
To skąd Ci się bierze te 15%? Żaden talent nie zwiększa Ci szansy z shocków. Możesz to rozwinąć?
Z innej beczki. Mój shaman ma dopiero 44lvl, obecnie biegam z Executioner's Cleaver + ench 7dmg (
http://www.thottbot.com/?i=5700 ), talenty mam enh 24 (do parry + imp wind furry) dalej idę w resto. Mam 16% szansy na krtya z melee (z totemem Grace of air oczywiście). W SV co 2-3 trolla zabijam dwoma uderzeniami (hmm, dość często mi wchodzi ten proc z wind furry) więc nie jest źle. Oczywiście to PvE. W PvP nie mam dużego doświadczenia, ale mając 42lvl i jakąś nędzną 2h mace gankowałem palka z 46lvl, co prawda parę razy pomogłem sobie shockiem (o dziwo nie miał resista), ale jak weszło wind furry to loladyn leżał i kwiczał. Zobacze jak to będzie na 60lvl i w PvP. Jak będzie dobrze to tak zostawie, jak nie to chyba pójdę w Ele/Enh z tym, że z przewagą na Enh, bo jednak parry kilku uderzeń też robi cuda