PK to będzie jak sie Piszpan nie pojawi na najbliższym evencie (go to ally forum 4 details)
...event jest z Soboty na Niedzielę.
Panowie naprawde nie ma sie o co kłócić.
Best C na lev 40 i +4wit, +4 int tatoos rzeczywiście budzi wątpliwości (gram od open bety i wiem że jest to możliwe jeśli:
- kupi się adene na ebay/ige/od kogoś za RL kase
- robi się re-roll i innego char`a
- ma się wysokiego alta do robienia kasy np. BH lub WS którego się stawia na noc
- botuje się
- ma się takiegie szczęście do dropów jakie ma Poziomka
- grało się dużo na free shardach i lubi się handlować, zna się rynek i więcej jak 50% czasu online spędza się w mieście w charakterze "maklera" niż gdzieś tam tłukąc moby (patrz "syndrom Poziomki" który high lvlu się nigdy nie dorobił ale na koncie ma 8-mio cyfrową liczbę i zna aktualne ceny większości matsów/partsów/armorów itd. na serverze)
- "odziedziczyło" się po kimś sprzęt
- używa się scammów czyli okrada się innych korzystając z ich nieuwagi/naiwności/zmęczenia itp.
- znalazło się super-hiper bug w grze który tylko "ja" znam (najczęstsze tłumaczenie tych co od ebaya dostają święteczne rabaty
Jeśli ma ktoś jeszcze inne pomysły "jak to się robi" to niech się "pochwali".
Jednak to w jaki sposób montezuma do tego doszedł to chyba jego sprawa - mnie nie okradł więc nie będę się tym interesował.
Jest to sprawa jego sumienia i podejście do gry.
W L2 przez ebay itp. nie ma równych szans, ale czy w RL są? ...no właśnie.
Jeśli sam się tego dorobił to gratuluję, jeśli nie to jego sprawa i na tym zakończmy.
Przypominam że to thread "Pochwale sie" a nie "Pokłóćmy się".