W zwiazku z obserwacja poczynan zarowno Lorda Arkana Banity - bo jako taki skonczyl z tego co wiem gre u nas, jak i innych graczy z cala sprawa zwiazanych wpadl mi do glowy pewien pomysl. Zaczne od poczatku i paru faktow:
1. Co jakis czas dochodza glosy ze fajnie by bylo jakby bylo bardziej RPG itd...
2. My wam mowimy ze mozecie to zrobic sami ale nie macie bicza (heh byl jeden - lord Arkan, ale za mocno mnie bil
)
3. Rezultat jest taki ze czesc sobie czasm pogra "rpg" wiekszosci sie nie chce "bo i tak nikt nie gra" itd...
===========================
A teraz pomysl:
Moze wybrac miasteczko Trinsic - jest daleko, ale to mile miasteczko i jest w nim w zasadzie wszystko co potrzebne "do zycia", jako takie RRPG - Real Role Playing Game.
Na jego terenie, nie wolno by bylo uzywac pod grozba wiezienia i powaznych rozmow z GM'ami - wbrew pozorom wcale nie takich przyjemnych, LOL'i, ROTFLI, Usmieszkow itd..., za to nalezaloby jak najlepiej odgrywac swoja postac.
To taka idea przewodnia... zeby dac wam sygnal. The rest is up to you - jak spiewano.
Na razie prosze o wypowiedzi i oddawanie glosow - sugestie na temat organizacji tego miasteczka itd...
No to tyle, chyba wystarczajaco sie rozpisalem.