Slayerek napisał(a):
ustalmy 3 rzeczy :
1. jak to jest możliwe że od X miesięcy widzę was wszystkich w grze a jak się mamy umawiać na wspólny wypad to musi to trwać zawsze tygodnie ?
2. skoro jedna pora dla niektórych to za późno inna za wcześnie to JAKI problem byłby w umówieniu się np. na 5 rano ? (tylko nie piszcie że śpiące z was gołąbeczki, bo takiej zlewki-olewki to mogę oczekiwać od przedszkolaków tylko, no chyba że ktoś ma gdzieś CoP i jest w stanie męczyć się miesiącami/latami z misjami które można zrobić w kilka/kilkanaście godzin)
3. czy ktoś jeszcze nie wie dlaczego na weekend nie powinniśmy się umawiać ?
Ad. 1. Bo bardzo rzadko wszyscy sa w tym samym czasie razem dluzej niz pol godziny. Poza tym niektorzy (np. ja) 90% czasu gry spedzaja w Battalia Downs
Trzeba sie umawiac i tyle. Wszystkiego nie mozna przewidziec, ale przynajmniej jest ten 'przymus' pojawienia sie w danym czasie w grze.
Ad. 2. Bo to ani nie jest zdrowe ani przyjemne. Tak samo jak skonczenie CoPa w dwa dni. Nie wiem jak reszta ale ja nie traktuje tych misji jako przykry obowiazek na drodze do Al'thaieu. A im wiecej trudu wkladamy w przygotowania, organizacje, wymyslanie taktyki, tym potem wieksza radosc z wygranej.
Ad. 3. No.. ja nie wiem ^^
A wracajac do tematu...
Niedziela 22.30 - bede.
Jak wyglada sytuacja z saltami? Ile mamy cluster core?
Pomyslcie jak zmaksymalizowac damage swoim jobem (ja juz pomyslalem
)