Mr.FooT napisał(a):
jak ktos chce sie jebac z levelowaniem do usranej smierci to niech se gra w eq2 czy cos takiego ja gram dla tego ze fun sprawia mi rywalizowanie z zywym przeciwnikiem,
No tak. Tylko nie uważasz że rywalizacja w tym momencie jest troche nie uczcziwa? On swoją postać/equipment zdobył sam poświęcając na to swój czas itp itd. Tymczasem ty chcesz spijać samą śmietankę, tzn kupić postać na max lvlu, kupic mase golda żeby wyposarzyć ją we wszystko co najlepsze itd itp.
Nie znam się na sporcie, ale to tak jakby jakiś dziany nowiciusz w danej konkurencji wyłożył na stół kaske i powiedział że teraz to on chce konkurować z najlepszymi, pomijając całą droge przez rankingi itp itd. Na pytanie dlaczego odpowiedział by oczywiście "bo mi się niechce"
W sumie to ten temat wraca jak bumerang co jakiś czas o ile dobrze pamiętam. Już raz się chyba nieźle z paroma osobnikami z tego forum o to pożarłem. jeżeli mnie pamięć nie myli ;].
W sumie dla mnie problem się sprowadza do tego że gra która teoretycznie powinna dawać warunki fair play itp itd (w przeciwieństwie do rl) przez ludzi którzy wybierają sobie droge na skróty taka nie jest.