Cytuj:
2002-02-12 13:40, Lcv napisał:
Ja przechodze teraz na pisanie tekstow obiektywnych :>. Nie podoba mi sie, ze gracze zaczynaja obrazac sie nawzajem zamiast nauczyc sie grac RPG. Mamy na SC kilka chlubnych wyjatkow (rowniez w Chaosie), ale to nic w porownaniu do poziomu gry na DZ i CL SE.
nie porownoj serwerow. Na CL i DZ granie RPG jest WYMAGANE a na SC MILE WIDZIANE. Jak nie widzisz roznicy to powinienes pojechac na wakacje do uroczego kurortu gdzie rozdaja fadne(ostatnio w modzie
) biale kamizelki z dluuuuuuuugimi rekawami.
Cytuj:
Tych, ktorzy nie sa pewni, czy wciaz wspierac idee budowy panstwa, prosze o cierpliwosc. Duzo problemow wyniklo przez zwykle nieporozumienia. Gdy zgadzalem sie na wejscie na SC, Atreides twierdzil, ze to cala Rada GM oficjalnie Harmonium zaprosila. W zwiazku z tym pomimo naszej ugruntowanej pozycji na CL SE uznalem, ze 'skoro prosza, trzeba pomoc'. Szerszen nie powinien byl mieszac sie do polityki.
nikt nie pytal admina o zdanie tylko weszliscie na chama
Cytuj:
Ale sam rozumiem wszystkich, ktorych opublikowany log zbulwersowal :>. Ja takze bylem zaskoczony. Nie odchodzcie - zapewniam, ze mam juz w planie zakonczenie sagi Rodu Ravenlordow i przygotowanie nowych projektow postaci.
no comments
Cytuj:
Tym razem nie dopuscimy do takiego konfliktu, jak miedzy Arkanem II a Chaosem na SC. Zostancie z nami :>. A na forum piszcie, co chcecie - cale Harmonium wie, ze jedna trzecia atakow na Ravenlordow przeprowadzana jest ze strachu przed adminem
.
jakim strachu? ataki byly przeprowadzone z wlasnej woli. dopoki nie wkurzymy admina nie mamy sie czym bac.