skylight00 napisał(a):
dobra moze pokaze co robie a ktos mi powie co robie zle :|
dam jakies obrazki bo serio wymiekam sylvian pisze o jakis sklepach etc a ja nic nie czaje ;/
moze teraz mi powiecie co zle robie ...
to co widac na ostanim obrazku to nic mi sie tam nie zmienia tzn nic sie nie wyswietla nawet jak mi cos wypadnie etc ... ktos mi pisal z klanu ze powinne byc dwie opcje do wyboru a nie 3 tak jak u mnie wiec serio nie wiem moze wogole mam zly exe ? z gory dzieki za pomoc znowu : P
Zacznijmy od początku.
Zainstalowałeś WinPcap_3_1_beta4, który znajduje się w archiwum, które ściągnąłeś ze strony l2wh?
Jeśli nie, to pierwszym Twoim krokiem powinno być zainstalowanie właśnie tej aplikacji.
Kolejna rzecz, liczba dostępnych opcji wyboru zależy od ilości dostępnych połączeń sieciowy, więc nie sugeruj się tym co mówią inni.
Na komputerze każdego może być inna liczba i nazwy możliwych opcji wyboru.
W Twoim przypadku prawdopodobnie wystarczy wybranie opcji numer 1.
Jeśli nie będzie działać wybierz 3.
Jeszcze jedna rzecz. Najlepiej zrobić sobie skrót do l2drop.exe i w linku dopisać odpowiednie parametry odpowiedzialne za konfiguracje programu.
U mnie przybrał on następującą formę:
l2drop -i 2 -n Ethan
gdzie 2 to numer interfejsu, a Ethan to nazwa użytkownika, którego zarejestrowaliśmy na l2wh.
A jeszcze jedno. Odpalaj L2 w window mode, aby nie przełaczać do pulpitu po zalogowaniu się (przed wybraniem serwera), aby odpalić l2drop.