Moze zacznijmy od poczatku
Cytuj:
motto: Nie stac nas ani na to abysmy sie dzielili ani na to zebysmy nie byli profesjonalistami, dlaczego ? bo jest nas tam za malo...
chcialem wam rzucic dobry text ktory by was zainspirowal
a opis ze ludzie ktorzy graja dobrze to robia byl dodatkiem do tego... a ty tylko popatrzyles gdzie to zlapac zeby poflammowac... heh...
1. powstaje topic RvR DAoC
>>>powstaje, ciesze sie i merdam ogonkiem...
2. wypowiadasz sie jak wyzej
>>>spojrz co napisalem wyzej, mialem na mysli profi ogolnie ze powinienes zastanowic sie jak mozna ich obronic
3. ja zwracam uwage ze nie na temat
>>>oponowalbym, ale ty tu dowodzisz...
4. ty twierdzisz ze na temat
>>>j/w
5. ja twierdze ze nie na temat
>>>j/w
6. ty twierdzisz ze mowiles o PvM w EQ
>>>obejrzyj ten text tam naprawde jest napisane o pvm w eq i analogicznych zdolnosciach w DAoC
7. ja twierdze ze to kurwa nie temat
>>>zaczyna mnie to juz nuzyc... "j/w"
8. kielas sie wtraca ze to chyba nie na temat
>>>nie, on napisal te analogiczne do taunta skille o ktore mi chodzilo, jak mozna obronic tych ktorych trzeba od bata
9. ty mowisz ze wlasni o to Ci chodzilo i ze przykro Ci ze nikt dokladnie nie czyta co piszesz
>>>bo wlasnie o te analogiczne do taunta skille mi chodzilo... i mialem na mysli ciebie bo sflamowales text w ktorym chodzilo o to co napisalem wyzej...
Ja pisalem o tym jak odciagnac tamtych od pokazalem analogiczny skill do odciagania monsterkow w EQ od ludzi i mialem nadzieje ze ktos zacznie sie wypowiadac na temat jak ochronic clr i caster w DAoC RvR ale niestety sprowadziles temat zszedl na flammy bez sensu i celu
dlatego mi przykro...