TobiAlex napisał(a):
DirectC napisał(a):
Miecz w rękach huntera to jak windseker w rękach paladyna i tylko pokazuje krótkowzroczność osób które dowodzą w poszczególnych gildiach. Demokracja i ffa w tego typu grach sie nie sprawdza.
U nas np hunter chciał bidować na windsekera bo może nawet 50% melee wyciągnąć, usłyszał że jest debilem i tylko się nabidował. To samo shamani i toporek z ragnarosa, skoro bierzemy ich jako healboty to na chuja im 2h, warek z tego lepszy pozytek bedzie mial w mc czy bwl niż healbot.
Kolejna sprawa chyba mandriel (czy jakoś tak) na naszym serwie palek dostał łapke ragniego i teraz nawet jej nie nosi, bo jest healbotem, powiedzcie mi że osoby które kierują jego gildią nie są debilami...
LOL, DirectC. Jestem shamanem i teraz co, mam iść do MC i zebrać tylko set z MC? Nie mogę bidnąć na macke Ragny tylko dlatego, że to 2h? Miałbym gdzieś taką gildię. Mam iść i tylo leczyć i zebrać set z MC a to tylko dlatego, że jest tam Class: Shaman i nic więcej to ja dziękuje. Akurat macka Ragny mi się podoba i chciałbym ją mieć i bidowałbym wszystkie punkty na nią. Dlaczego? Bo instance to nie wszystko. Nie siedzi się w dzień w dzień w instance. A z taką macką mógłbym nieźle namieszać np. w PvP.
Też się ciesze, że nie jestem z tobą w gildii, chociaż pewnie byś dostał kicka zanim byś się obejrzał. Po co healbotowi 2h bez inta+healingu itd. Ta macka ze skrzynki domo jak najbardziej, ale ten toporek... FORGET ABOUT IT. Pokazujesz, że liczy się tylko ty i nikt więcej, ja mam ciut inne podejście, bardziej mi pasuje żeby gildia miała jak największe profity z kazdego epicka, na szczęście nasz leader ma identyczne podejście. Ja spasowałem 6 razy na tier 2 helm dla maga, bo dla innych to większy upgrade niz dla mnie. To tak jak danie itemów do tankowania dla warriorów nastawionych na dps, poprostu marnowanie, jak tanki mogą mieć spory bust.
Wiem, że tego niezrozumiesz, bo jesteś egoistą, ale nikt nie powie że nie próbowałem.