Gurian napisał(a):
A jezeli ktos chce leczyc to niech lepiej zrobi sobie priesta bo i nim sie ciekawiej gra i ma wiecej uzytecznych tak naprawde skilli.
Tak sie sklada, że dosc długo gralem wszystkimi healerami hordy. To nie jest tak ze priest to super healer a druid gorszy brat priesta (tak myslalem zaczynajac druida). Druid leczy rownie dobrze, rownie dlugo i skutecznie. Priest i druid maja skille, które się uzupełniają, priest z druidem zawsze bedą leczyc lepiej niz duet priestow.
Sam druid tez jest swietnym healerem, bardzo czesto jestem jedynym healerem w piecioosobowych grupach. Druid wymaga poprostu wiecej wyobrazni i przewidywania w działaniu (ze wzgledu na heal over time) niz priest ktorym mozna spamowac flash heal, rzucic insta shield itd. Nie zrozumcie mnie źle, to nie tak ze priestami graja spammerzy i no skille, poprostu łatwiej się leczy priestem.
Wracając do cytatu, jeżeli ktos chce leczyć niech gra kim chce, bo nie samym leczeniem człowiek żyje. U druida brakuje mi Mind Control (szczególnie w BRM
) ale trudno byłoby mi teraz grac bez druidowego prowla.
Graj kim chcesz, masz wybór. Poprostu to co robisz staraj sie robic najlepiej.
Learn to play your class /cheer.