Poczuwam sie powodowany lekkim poczuciem winy do drobnego wyjasnienia mojej wczorajszej wypowiedzi bo chyba byla zbyt okrojona aby ja prawidłowo zrozumieć.
Chodzi mianowicie o udział w dzisiejszym Xarcabard ... moja wypowiedz dotyczy nie tylko tego dzisiejszego Dynamis ale ogolenie całego mojego udziału w DP. Niestety los pokarał mnie duma ktora nie pozwala na pożucenie drogi jaką obrałem ponad 2 lata temu kiedy wybierałem profesje i rase ... choć gdyby SE dało możliwość zmiany Imienia bądz rasy to z pewnoscia bym to uczynił
Ale zbaczam z tematu.
Zapewne poczuliście się mocno dotknieci moja wypowiedzią i wcale wam się nie dziwie, ponieważ rozumiana wprost znaczy dokładnie to co powiedzieliście. Ale moja wypowiedz dotyczy całości mojego udziału w DP.
13 grudnia byłem 6 w kolejce do AF dla RDM, ponieważ ominołem 2 dynamisy od 13 zleciałem na pozycję 7. Gdyby szansa na AF dla RDM była jakaś sensowna to moja pozycja w punktach dawał by mi szanse na wygranie AF-a za powiedzmy .. 3-6 miesiecy liczac ze co 2-3 dynamis wypadni jakiś AF dla RDM. Nie zawsze moge być na każdym Dynamis co da zapewne opuznienie 1-2 miesiece do planu. Wiec, będe miał szanse na lotowanie AF-a za rok ...
Nie robie upg Relic bo nie stać mnie na to, nie mam relica i nie widze sensu twożenia konkurencji na relic dla profesji ktore posługuja sie wyąłcznie bronią ktora mi by słuzyła co najwyzej jako ozdoba, narzedzie do solowania czy wsparcie na dynamis naszych melesów...
Nie widze poprostu sensu w chodzeniu na Dynamis na ktorych trace dużo kasy na medicines i exp a nic z tego nie mam, nic nawet w prespektywie czasu rzędu rok do przodu.
Jedynym uzasadnieniem mojego pujścia na taki dynamis jest pomoc innym ludziam w zdobyciu ich itemów i AF-ów, na szczescie w DP jest obecnie 11+ RDM wiec moja obecnosć nie jest niezbędna.
Alternatywa jest zmiana profesji i coraz cześciej zaczynam o tym myśleć, ale to już kwestia czasu ...
Tak więc bardzo proszę o wybaczenie ale raczej będe bardzo żadkim gosciem na dynamisach, ot tylko tak czesto aby zdobyc jakies punkty raz na jakis czas i z nudów, lub zeby pomóc jak wam zabraknie RDM ...