kkkk20 napisał(a):
Sam jestes "Kretyn" pajacu co ty z siebie robisz, kurwa czytaj dokladnie a pierdolisz glupoty jak pokrecony, masz jakis problem do tych co zostaja w domu nawet jezeli maja wybor?? Sa gorsi wg. ciebie... jestes siebie waart koniec rozmowy z debilem. EOT
Hmm, boli cie cos? Strasznie sie unosisz, gdy wspominamy o osobach ktore siedza w domu i twierdzimy, ze nie jest to normalne. Moze poprostu nie masz gdzie isc i w postaci postow na tym forum wyrazasz swoja frustracje? Nie wiem, ale moze warto sie przejsc z tym do lekarza? Zreszta nie sadze, aby mogl ci pomoc bo patrzac na twoje posty nie zdziwilbym sie jak by rzeczywiscie bylo tak, ze nikt cie nie lubi.
Nie wiem czemu caly czas odnosze wrazenie, ze to jednak ty nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. Ja z tym raczej nigdy nie mialem problemu.
Tak sie zastanawiam czy w zyciu tez jestes taki wyszczekany. Cos mi sie nie wydaje. Wiec taka mala rada specjalnie odemnie dla ciebie - Ucisz troszke swoja mordke, uzywaj mnie wularyzmow a moze ktos tutaj zacznie cie traktowac powaznie.
p.s.
I prosze cie, nie obrazaj sie na to co napisalem powyzej. Ciagle mam duza nadzieje, ze uda nam sie zostac przyjaciolmi i przyszlego sylwestra spedzimy razem grajac w gre ktora ty wybierzesz.