temptation napisał(a):
pietiapp napisał(a):
w sumie czemu ? nie rozumie ... rozumie ze duzo ludzi doszlo do tego co ma wlasna ciezka praca i za to naleza im sie gratulacje : ) ale podczas gdy kto kupuje adeny za RL $ nie widze w sumie nic zlego mysle ze nalezy uwzglednic to ze to troche inaczej wyglada jak ktos gral kiedys a ci co zaczeli teraz [np ja] chca sie troche dofinansowac zeby moc w pewnym sensie 'pdgonic' zeby nie musiec bic bez ss'ow ... zeby mu wystarczylo chociaz na jakies poty ... inaczej to juz wyglada jak ktos ma zamiar za kase RL$ kupic sobie wszystko az do B czy A sprzetu juz o lvl'owaniu nie wspomne .
wogole mysle ze ocena kogos za to ze kupuje adeny za RL$ jest conajmniej nie na miejscu bo do tego mozna by dodac jeszcze wiele innych spraw o ktorych byla mowa na 4um wielokrotnie jak np : sprzedawanie aden za $ ,bootowanie [chociazby sklepik] bo ktos powie ze to jest nie fair :O ,2nd account albo nawet wiecej ... ,expienie bo ktos zna wysoko lvl'wego WS'a ktory mu moze nabic 30lvl w ciagu 3-4h ...
dlatego stwierdzam ze sie z toba nie zgadzam piszac ze on jest skreslon odrazu!
mysle ze kazdemu a przedewszystkim newbie [w tym i mi] nazlezy sie troche wiecej wyrozumialosci niz starym graczom - kolejny chronical za pasem a ty aktywowales konto dopiero teraz nie daltego ze nie miales kasy ja np mialem wiecej problemo niz tylko kasa nie mialem jak zalzoyc konta potem zalozylem jak mieli mi karte przyslac to musialem dlugo czekac poczym sie okazala ze cos tam bylo nie tak i znowu musialem czekac az w kocnu zrezygnowalem odkupilem konto za grosze nie chodzilo o chara czy sprzet bo w sumie nic tam nie bylo chodzilo tylko o to ze to byla na chwile obecna jednya droga jaka moglem dostac sie na server i sobie pograc jak zaczalem grac po 3tyg okazalo sie ze czeka mnie wielka przeprowadzka Gliwice -> Wiedeń znowu nie mogelm grac brak neta + monitora pozniej dowiedzialem sie o sprzedazy pre==paid cardow i gry w sklepach w polsce wiec pojawila sie okazja kupna z czgo skorzystalem i zaczalem normalnie grac !
koniec
to tylko taka moja mala opinia mam nadzieje ze nikt mnie za to nie zbluzga i nie wyrzuci z /friendlist
anyway jeszce lepsze sa nicki typu xXxDXx ... albo oOolmaooOo ...