Eshim napisał(a):
Jako feral jesteś d*** bo nie mozesz się równać z rogulcem/wojem lepiej iść w balance(szczęgolnie, że potem masz moonkins forma
)
O rly?
Zabij OOMkinem woja albo rogala. W misku spokojnie klade warriora w full epikach z untamed blade na plecach. Ravage z kotka za 2k na casterze tez jest fajniusi.
Ale hej.. MOONFIAR! MOONFIAR! MOONFIAR! MOONFIAR! MOONFIAR! MOONFIAR! OOM, /die.
Pozatym kto mowil o 'rownaniu' sie? Jak chcialem grac wojem to gralem wojem, druid jest elastyczna klasa ktora dostosowuje sie do sytuacji. OOMkin to jest eh.. moze mala przypowiesc :
Majac swoj gear z MC, polowa cenariona, aurastone hammer i jakies pierdolki, specnalem sie na balance/resto chyba. Poszedlem kolesia PL'owac w deadmines...
Na pierwszym skrzyzowaniu skonczyla mi sie mana, a mobki malo mnie nie zabily.
W efekcie wysolowalem cale DM w catformie, poszlo kilka razy szybciej i jakos nikt specjalnie nie mogl mnie zabic.
Balance to jest IMO spec na AV zergi, stanac sobie pod choineczka i srac czarami na lewo i prawo, kilogram sparkling water od maga, i blagac resto druidow o innervate.
Naprawde zaskakujace jest to ze balace nie ma zadnego talentu ktory podnosi manapool. W chwili obecnej heart of the wild zdaje sie musem w niektorych buildach..
Pozatym, druid jest melee. 2 na 3 formy sa melee