TobiAlex napisał(a):
Deshroom napisał(a):
hehe. nie rozśmieszaj mnie
ja już mam jedno exalted, drugi raz na to się nie pisze. chcesz to rób
tak, niewarto. w MC i BWL są dużo lepsze przedmoty
Desh, zgadza się, są lepsze przedmioty w MC czy BWL, ale... no właśnie. Myślisz, że je dostaniesz? Jest tu gdzieś oddzielny topic na temat zachowania gildii co do dropów. Są gildie, w których nie masz co licznyć np. na macke Ragny, cyt."no bo po co shamanowi 2h weapon?".
hmm, musze ci napisać wprost bo nie kapniesz sie chyba
.
jak klikniesz na link profilu woja to zobaczysz że mam tam około 25 epiców (włącznie ze wszystkimi wymienionymi przez Ciebie) Pozatym uważam że epici są NUDNE. Wogóle mi nie zależy na super itemach - im wiecej masz tym trudniej znaleźć coś co naprawde cie ucieszy a na 100% nie znajdziesz czegoś co cię zaskoczy
BTW epickie rewardy AV nie są niczym specjalnym dla szamana, dla warriora tak ale nie dla szamana
kompletnie nie napinam się na itemy, a im mniej się napinam tym wiecej nowych mam dziennie
dzisiaj od chodzenia: pierscionek, maca, buty i spodnie, a mialem tylko pochodzić
postaw wyłącznie na rozrywke i dobra zabawe a itemy przyjda szybciej niz gdyby się o nie starać
AV na BL to masochizm (10 minuta "idziemy na belinde bo juz przegralismy" i takie tam)
bargaw napisał(a):
dziala super na casterow, z meele za problemy bo malo many na kitowanie jest
mysle podobnie ale z casterami teoretycznie mozesz wygrac z każdym buildem a na melee potrzebujesz mane i dystans
nie jestem elemental bo nie podobalo mi sie ze shock to 1k dmg i nie bardzo mozna cos z tym zrobic, jestem enh/resto ale nie ma w moich itemach nawet 1 agility
bylem elem/resto (21/9/21) ale bez 2h brakowalo dps.
wszystkie enchanty beda na stamina bo przesadzilem z intelectem