Na poczatku mozecie miec te swoje 'zasady' i starac sie ich trzymac moze wam to i wyjdzie, ale pozniej sam sie przekonasz ze tego sie nie da utrzymac na dluzszy czas
Cytuj:
Wiem tez, ze podobnymi kieruje se masa klanow i jest to calkowicie normalne.
Bo to sa zasady na papierku..a w praktyce sie okazuje ze kazdy klan(prawie kazdy) ma osobe/osoby ktore kupily/sprzedaly adene lub kupily sprzedaly konta.
Cytuj:
Pisales jakies bzdury, ze jego bladem jest to, iz publicznie to oglosil - niech zmieni imie i go wezmiemy. skad tai pomysl? Jak tu sie nie kapnac, ze ebeyowiec skoro na 20 biega w top D a ostatni event, gzie dalo sie wyciagnc kase byl jakos miesiac temu?
to nie sa bzdury nadal tak twierdze, jego bledem bylo to ze przedstawil sie podal imie a wczesniej pisal o kupnie adeny.
Rownie dobrze moglby wam powiedziec ze zrobil rerolla z innego servera, albo ze gral 8 miesiecy temu,pozniej przestal grac i teraz aktywowal ponownie konto. Wtedy jestem przekonany ze po dluzszym krotszym namysleniu sie byscie go wzieli
Cytuj:
ch tak zapomnialem, ze wszedzie wciskasz swoja adene za $$... zaiste dziwne zasady na tym forum...
W kazdym MMo ludzie sprzedaja/kupuja adene i nic tego nie zmieni.
Jesli ja poswiecalem po 6-7h mozolnego dorabiania sie handlujac craftujac farmujac i w tej chwili mam nadmiar adeny i nie mam co z nia zrobic - to jedynym wyjsciem jest jej sprzedaz, albo oddanie komus, tyle ze ja nie jestem PCK.