dla firm ... ile osób moze sobie pozwolić na kożystne warunki jakie dają firmom ?? raczej niewiele , a ja w życiu bym nie brał orange .. :F
Cytuj:
Ja mam Orange 50 (na abonament) i polecam. Wszystko elegancko przechodzi na następny miesiąc jak nie wykorzystam. Mało spam'u. Chamsko tylko zrobili teraz, bo przez okres świąteczny nie obowiązują opcje "Darmowe weekendy" i "Wybrane numery". Osobiście i tak z tego nie korzystam, ale fakt faktem, że chamsko szczególnie, że święta w weekend były/są...
człowieku ty w swoim poście przeczysz temu co mowisz ,, polecasz orange , ale jak przyszly swieta to bez powodu nagle cofneli jedną z opcji (gdzie wiadomo ze bylo by najwiecej rozmow) takie coś moglo przejść tylko w polsce .. jak to dla ciebie jest "eleganckie" to n/c, zastanawiam sie kiedy przestało by być eleganckie (jak by ci nie dawali wogóle ??)... dla mnie raczej malo wazne rozne uslugi typu od xx do xx dzwonisz za free bo ja dzwonie jak mam potrzebe a nie bede czekał do 22 zeby sobie zadzwonic za free paranoja ... od pol roku nie mam koma bo oferty operatorow są smieszne , naszczescie jestem w takim wieku ze kom nie jest mi konieczny ... dla mnie by bylo elegancko jak by 1 min kosztowała 30 gr a nie 70 tak jak teraz