Crap czy nie crap, ale jeśli ma być gorszy od pasjansa to powiedz gdzie widziałeś pasjansa z HIGH POLY modelami, z shaderami OTF itp?
Konkludując nasze wypowiedzi dochodzimy do wniosku, że nie warto próbować, nie warto robić niczego nowego, nie warto starać się coś osiągnąć przez poświęcenie czemuś czasu, nie warto korzystać z tego co dostaliśmy (engin etc.), warto zatem grać 300 godzin i creep'ować, warto robić questy typu przynieś podaj pozamiataj bez dialogów bez myślenia jak jakiś robotnik drętwy fizol, który co 2 tygodnie kupuje nową myszkę, bo mu się lewy przycisk rozwalił i uważać że życie w 4 ścianach swojego pokoju z neostradą TP jest piękne. Dobra ktoś zaraz napisze mi, że z takim podejściem, po co my się zabieramy za MMORPG’a, albo dalej wytkniecie jakieś inne wnioski z tego postu, a ja jak prawnik muszę zabezpieczyć się na każdą ewentualność żebyście mnie tu nie zjedli. Jak dajecie swoje opinie odnośnie czegoś wypadało by żebyście robili to z kulturą, bo to nas tylko demotywuje, cieszę się że znalazło się tu parę osób, które nam dobrze życzą i nie spisują nas na straty, przez rok czasu nie mieliśmy chwili zdegustowania, cały czas pniemy do przodu, testujemy engin, robimy nowe shadery, uczymy się, staramy się dojść do naszego celu w lepszym czy gorszym wydaniu. Tym, którym nie podobają się nasze założenia od razu mówię że trafili w zły temat niech idą marudzić w tematach na temat LA2 WOW MU etc., a zwolenników realizmu nie koniecznie sukcesu budżetowego zostawią w spokoju, to nie ich działka.
Kolega, który lubi tak wyśmiewać niech spojrzy na ten swój bełkot nie opamiętanego człowieka i potem spojrzy w lustro i zapyta się czy ja mogę być poważny? To, że ośmiewanie sprawia Ci przyjemność jest właśnie powodem, dla którym ja też mogę się pośmiać z takich ludzi Twojego pokroju, dla mnie jest to nie poważne. Ciekawe czy jak by nam się jakoś powiodło, czy byś dotrzymał tego swojego humoru.
Na zakończenie dorzućcie drewna do ognia, puki nikt nie zamknie tego tematu, który i tak zszedł na psy.