Z opcji dodatkowych eq2players to mam tylko wyswietlanie statow postaci, taki bajer to nie skapie ;) 1$ tylko.
Z Adventure Packow - Splitpaw Saga - przydatne kolo 20 levela+ Fajne questy, duzy loot, i skalujace sie zony (przystosowuja sie do levela). Imo must have.
Pozatym - Bloodline Chronicles jest dosyc ciekawy ale 3x levele jak masz grupe lub 4x solo, on juz sie niestety nieskaluje - to sa takie mini dodatki ;)
Station Acces oplaca abonament do wszystkich gier soe, dodaje +4 sloty na postac, odblokowuje oba Adventure Packi iiiiiiiii to chyba wszystko ? pewnosci niemam ;P
Scorpio: Jak ci sie nudzi to poprzegladaj basic guidy na stronkach o grze, polecam szczegolnie te o heroic opportunity i grupowaniu sie, za duzo w grze idiotw ktorzy nie wiedza co i jak ;) No i pobaw sie w crafting, poczytaj o tym etc, poczatek moze przerazac ale kolo 20 levela zaczyna sie lapac wszystko co i jak.
Sporo podstawowych info i guidow masz na:
http://eq2players.station.sony.com/
Ja bym na twoim miejscu porobil tez wszystkie questy i tlukl gobliny, sa kill titles za zabicie odpowiedniej ilosci stworkow :D za 500 masz hunter of xxx, za 5k Slayer, a za 10k chyba Destroyer
Imo dzien tluczenia :DD
Ogolnie cala wyspa ma duzo questow, jak chcesz to daj msg na gg lub icq, zrob nowa postac i ci pomoge zrobic wszystkie mozliwe questy na wyspie ;p znam cala na pamiec :PPP
edit: inna sprawa dobrze by bylo jakbysmy ustalili kto czym gra :) Sniper juz ma postac, dunno jaka, nie wiem jaka ma zamiar grac scorp ale ja mam zamiar zrobic jakas i sie dostosowac cobysmy mieli latwiej w questach :P