Alez mi sie chce odpowiadac na twoj post... ale nic, lubie miec ostatnie slowo poza tym za takie inwektywy...
Cytuj:
Ja wchodze na inne boardy? Ty naprawde jestes chory... Nie postuje poza daoc i flames.
Jezeli dobrze pamietam mowilismy o tytule posta i DO KOGO on jest... ale ty odwracasz kota ogonem... 2gi raz
Cytuj:
Wiem o co - o bezsensowane piepszenie. Od dluzszego czasu nie jestes w stanie zrozumiec jak ktos moze/smie grac w cos innego niz Ty, i odwieczne porownywanie PvP z PvM. Juz zaczelo sie to kiedys na boardzie o UO i wtedy milo ze nikt nie najezdzal na Ciebie to nbie zrozumiales. Ile razy mozna to samo tlumaczyc? 10? 20? Powiedz ile. Ja uwazam ze jak ktos nie pojmuje po 2 3 razie to jest idiota. Jestes idiota? Jak nie to nie zachowuj sie jak idiota. Co Ty mozesz wiedziec o strategii w daoc?? Tylko tyle co sobie wymyslisz - ale to nie ma nic wspolnego z tym jak to jest na prawde. Wiec po co te macenie wody , chcesz rozmawiac o strategi to zacznij grac. Nie grasz - zamknij pysk i opowiadaj o strategi na boardzie EQ.
Po solgloskach piszemy rz, chyba ze jest wyjatek ktorym pieprzenie nie jest (wiek/niedoksztalcenie ?
)
Porownalem taunt z protectem... bo myslalem ze jak bedziesz to czytal... bedziesz mial wystarczajaco duzo "dowcipu" zeby analogicznie to sobie przedstawic... heh no coz moze nastepnym razem powinienem narysowac schemat ?
Heh chcialem usiasc i porozmawiac... ale widze ze sie nie da... Heh napisalem ladna maxyme (o tym ze Polakow jest za malo) ktora jak mi sie wydawalo jest inspirujaca, widac mylilem sie...
Cytuj:
A moim zdaniem Twoje posty nie byly zapytaniem/zaciekawienim/zglebieniem informacji tylko porownaniem/wymadrzaniem.
Zaciekawieniem/zglebieniem/porownaniem nie wiem w jaki sposob wymadrzaniem... heh na moje jestes troszke sfrustrowany... wszystko...
Cytuj:
o czym? jakies strategi? do nasa tez piszesz jak maja latac w kosmos? przeciez w obu przypadkach twoja wiedza jest tak samo mizerna.
Hmmmm jakbym im powiedzial "latajcie w kosmos jeszcze lepiej!" to by sie sprowadzalo do tego co podalem jako motto... ale porownanie DAoC do nasa nie jest zbyt trafne bo gdzies w tym porownaniu musisz tez umiejscowic EQ...
Cytuj:
Naprawde? Moja agresja jest skierowana przeciw tobie glabie. Nigdy nie popieralem wymadrzania i jestem bardzo uczulony na tym punkcie. Chcesz dystutowac - to sie przygotuj, kup gre i pograj. Nie masz, nie grasz - nie dyskutuj. Chcesz wiedziec - zapytaj - krotko i zakoncz zdanie znakiem zapytania.
Wiesz jest skromna roznica miedzy dyskusja a obrzucaniem miesem
Wymadrzania heh wow... nie wiem skad to wziales ale jeszcze raz ci powiem (i tak bez celu bo zaraz za to tez sie rzucisz) ze chcialem podyskutowac o strategii ale jak widac na zalaczonym obrazku TYLKO ty jestes tu madry, ciebie TYLKO mozna pytac jeszcze z uklonem i to chyba z pochylona glowa bo jak od tamtego wladcy z azji (nie pamietam kogo) jak na ciebie spojrze to porazi mnie twoja wiedza... nie ? Abstrachujac od tego ktory miales level w EQ ? ale tak uczciwie...
Cytuj:
Jestes idiota - znow to udowadniasz. To tak samo jak sie klociles o moje doswiadczenie w EQ. Skad wiesz ze nie czytam tekstu ktory flamuje? Wytlumacze Ci cos:
po raz ktorys,
flamuje ciebie
teksty czytam - bo na ich podstawie dochodze do wniosku ze sa bezsensu i sie powtarzaja, mo i oczywiscie nie wnosza nic do sprawy strategii w daoc.
dyskusje na priva przeprowadzaj sobie na icq.
Masz racje, pomylilem sie, ocenilem ksiazke po okladce... czytasz text ktory flammujesz tylko go nie rozumiesz i flammujesz go dalej...
a powtarzaja sie bo ty dalej mowisz cos innego... chcialem podjac polemike ty mowisz o wymadrzaniu sie... heh poprostu niektorzy ludzie nigdy nie dojda do porozumienia ?
Cytuj:
naprawde tak ciezko to zrozumiec ze jak cos dalej na public board to nie jest to do 1 osoby?
Chyba dajesz albo piszesz... a to podobno mi nerwy puszczaja
Wiesz podpisalo sie przed toba 10k obserwatorow i do nich nic nie mam
ale dyskusja byla miedzy mna a kim innym... hmmm na co liczylem piszac "tylko" ? moze na minimum kultury z twojej strony... wiek/niedoksztalcenie ? (hehehe ale mi sie spodobalo
)
- - - - -
W sumie moglem napisac tylko jedno zdanie ale odpowiedzialem na wszystkie z twojej strony inwektywy... heh nie wiem kogo zaraz zacytuje, wiem tylko ze to z tego boarda i tej osobie bardzo dziekuje ze to powiedziala bo ogolnie cytat mi sie spodobal
"Jak Bog chce kogos pokarac to z jego pogladow robi mu ideologie"-porownaj to ze swoimi postami heh moze dojdziesz do jakichs wnioskow...
chociarz... znajac zycie, nie starczy ci "dowcipu" i rzucisz sie na mnie (znowu)