ja w tym roku
do wiosny chcę skończyć robić CoP
czy jest ktoś chętny żeby to zrobić ze mną ?
brakuje mi tylko 5 osób przecież, nie wierzę żeby w naszym LSie nie było 5 chętnych osób które chciałyby do wiosny zrobić
CAŁEGO CoPa (tylko nie wiem czy ze mną chciałyby
)
będziemy robić to naszym rytmem który do tej pory realizujemy dla wszystkich, ale ja + 5 chętnych osób zrobimy to po swojemu (czyli po mojemu), czy jest ktoś na tyle odważny kto chciałby zrobić CoP
ze mną ?
przecież nikomu nie przeszkadza robienie tych samych misji po X razy więc problemów nie przewiduję skoro i tak wszystko zależy od terminów i kolejnych podejść do misji
Fire to mit (RESISTY to fakt), czy jakiś mag w naszym LSie jest w stanie stwierdzić czy zadał większy dmg z Fire II czy Aero III ?
nie sugerujmy się teorią, SZCZEGÓLNIE w przypadku kiedy ludzie mają nadzieję że garstka magów nukujących Fire ma mieć wpływ na wygranie/przegranie walki, oczywiście jest tylko jeden sposób na wygranie : prawidłowe użycie przedłużaczy czasu + niedopuszczenie do śmierci (czyli do 2 - DWÓCH ataków pod rząd bombki jednej osoby) + niedopuszczenie do rozwalenia nas przez jakiekolwiek AoE <-
na co z tych rzeczy ma wpływ dzień (Firesday) ?????????