jak dla mnie
MEGA przegięciem jest robić te kilka banalnych* misji w ROK, dlaczego mamy robić CoP w ROK ?, niech ktoś mi to wytłumaczy ? bo za głupi jestem
zależy mi na CoPie tylko dlatego żeby mniej mi zależało na rzeczach które mógłbym robić w realu, mam MNÓSTWO atrakcji w realu które przekładam i odkładam tylko dlatego żeby nie stracić kontaktu z grą do której by mi się nie chciało wracać po dłuższej przerwie, bo do czego :
1. do ciągłego umawiania się i przekładania superbanalnych* misji i eventów
2. do zabijania pająków i craftowania rzeczy które nie przynoszą mi już gainów
3. do levelowania jobów których nigdy nie użyję bo deficyt blm'ów jest
ZAWSZE OGROMNY
4. do patrzenia na ceny w AH i zacieraniu rąk w imieniu jap-crafterów którzy zawyżają bezlitośnie ceny żeby jakaś firma mogła dla wszystkich serwerów mieć jedną stawkę
ci którzy mają dostęp do sea chodzą jeszcze na dynamisy, czasem ze swoimi HNMLSami na inne zabawy, na ENMy, craftują i mają generalnie kupę roboty i logują się w konkretnym CELU a nie godzinami np. szukać party , jak dojdzie więcej ludzi do sea to BĘDĄ MIELI jeszcze bardziej napięty grafik bo zacznie się chodzenie do sea na mobki na które TERAZ nie mogą chodzić bo są za słabi
ŻYCZĘ WSZYSTKIM którzy teraz grają i męczą się z levelami żeby doszli kiedyś do napiętego grafika jaki funduje ffxi ludzim którzy już dużo zrobili w grze a którzy będą musieli się więcej napocić niż ktokolwiek jest sobie w stanie wyobrazić żeby zdobyć upragnione itemki
----
* - piszę tak bo nie widziałem jeszcze ŻADNEJ rzeczy w ffxi która byłaby trudniejsza od tego co robi się w moim pokoju codziennie w pracy, gra jest straszliwie banalna, trzeba tylko trzeźwych ludzi którzy wiedzą co to jest skupienie