bargaw napisał(a):
(średnio tyle palki maja w gearze na srednim poziomie) policzmy...300dmg co 3.8 sec + 1200 co 5*3.6=18
5*300=1500 + 1200= 2700 zakładając, że walniemy 5razy i dostaniemy jednego wf proca(bez critów). To trwało by 18s a gdybyśmy purgowali co sec minimum 26. Więc 26/18=1.(4) Mnożąc dmg robiony w 18 przez 1.(4) wychodzi 3899, wiec 1shock i po sprawie. Przy tym nie mamy cooldownow na shocki wiec mozemy przerywać wszystkie heale. Zostaje bubble i "UDEN LO"
Statystyka pokazuje jeszcze, ze takie wyliczenia robia zazwyczaj panowie, ktorzy o PvP wiedza niezbyt wiele (np. ja - w cyferkach jestem dobry), a ich umiejetnosc przewidywania konczy sie na tym, ze "costam bedzie robil". Chyba nie spodziewasz sie, ze paladyn bedzie stal w miejscu i rzucal na siebie seal of command czy co oni sobie tam rzucaja. Oczywiscie pala bedzie caly czas stal tylem zeby przypadkiem nie sparowac, bo caly plan wzialby w leb.
Mam prozbe. Jesli chcesz mnie (i w ogole kogokolwiek) przekonac, ze wiesz o czym mowisz to rozpisz to prosze w taki sposob:
Kod:
|______3______|______________|____________!
ps. Ach. I nie pisz, ze nie wiesz co robi pala, bo pala nie jestes. Jesli jestes zomgwtfpwnz0r to powinienes wiedziec.
ps2. no i mam tylko nadzieje, ze na shammiem znasz sie lepiej niz na warlocku