moze male refleksje obserwatora?
Swietnie dajecie sobie rady w See!
ze troche lepiej sie gralo jak doszla Valy....??? to jest normalne
i nie ona temu "zawinila" - poprostu co raz lepiej gracie! wiecj umiecie! wiecej widzicie! nie powtarzacie bledow!
no chyba, ze cos nowego
ale to sie zdaza, to normalne
nowa lokacja = nowe doswiadczenia, a schematy sa nudne i potrzebne --> ale pozniej, jak zwiedzi sie wszystko, pozna sie wszystko
tak jak stare dobre Dynamisy Trzech miast badz wyrobione Sky- tam nie ma zaskoczen - tylko bledy.
jaa
by Stokowi opadly piora i sie nie pierzyl "jedynakiem RDM" w allince -> trzeba by wrocil Gok
a by Gok zaczal grac z powrotem w Finala... trzeba dorzucic cos nowego , khmm... moze dodatek?
hehe, zartuje chlopaki....
ale nalezy sie wam (za WHM-ow) lol
pfff... Stok, refresz to ja z porady Thefy na AH kupilam
nie denerwoj sie az tak...bo nie ma czym
co do recastow i brakow MP - a kochani troche medycyny ze soba - Antidote -> Poisona away, Echo Dropsy - > Silence away
i nie tylko Magowie ale i DD i Tankowie rownierz
ma sie odrazu problem z glowy, mozna przemyslec reszte.
chyba powiecie mi na to, ze zaniechuje jakakolwiek dzialalnosc WHM-ow i ich suppotow?? moze troche tak
ale jesli idziecie gdzies, gdzie jest potrzebny szybki czas + wydajnosc, a ilosc jobow jest nie proporcjonalna badz wogole sa braki...to nie warto bawic sie w oszczednosc.
ale to moje zdanie, ja tak expuje, chodze na Dynamisy, na BCNMy, wszedzie zreszta
poprostu lubie miec medycyne i soczki na regen MP, ciacha x2-3 na rozne okazje i tp.
sadze, ze to kwestia checi i potrzeby.
edit:
Rha...daj im sie nauczyc grac, ani Zet ani Pitia nie graja WHMem na non stop
WHM to nie tank i nie DD, jak nie ma party, to nie uprawia jobu!
naucza sie!