Poziomka napisał(a):
No dobra moze ja jestem jakis glupi albo co, ale od razu nasuwa mi sie pare watpliwosci i pytan odnosnie PTS :>
Mam juz tego karla na 76 lvl....ale..jak mam isc testowac skile i inne badziewia kiedy nie mam SP:> lol
1 faza ma dotyczyć testowania subówi i olimpiady więc chca zmusić ludzi do robienia subem 75lev, nobless/olimpiada te sprawki. Tak jak napisał monte będzie później bost z SP.
Cytuj:
Druga sprawa to lagi, no doslownie zalamac sie idzie
Mysle ze lepiej mogli to rozwiazac chociazby rozlosowujac 'zaproszenia' do testowania c4 dla np 500 osob.i zadnej wiecej...
500 os. to guzik by sprawdzilo - lag jest tylko w miescie bo wszyscy sie rzucili na luxry shop etc.
Cytuj:
Trzecia sprawa: wyczytalem gdzies kiedys ze dwarf rzekomo mial miec wiecej slotow do sprzedazy kiedy mial wiekszy lvl, i dupa..chcialem sprzedac 6 itemow a tu kupa wielka
)
Fishing daje mozliwośc nauczenia się nowych 'skilli'. Z łowionych ryb otrzymje sie składniki które z kolei mozna wymieniać na specjalne tickety (lub craftować z nich common itemy) a te na skkille takie jak powiększenie o 1 slot miejsc na handel etc.
Cytuj:
Kasy tez mogliby dac wiecej, bo lac moby w C grade to zadna przyjemnosc, bo klepanie xxxx tysiec mobow nie usmiecha mi sie raz jeszce :>.
Dali tyle kasy i krysztalów że mi wystarczylo na zrobienie 2x dual stormbringera i kupienie armouru i bizuterii. To ma być ekwipunek dla suba który zaczyna na 40lev.
Cytuj:
ja zrobilem na PtS'ie dwarfa kiedy chcialem dodac mu subclase mialem to wyboru
Bishop
Prophet
Elven Elder
hm czyzby nie mozna bylobyc juz lucznikiem czy nukerem ?
Bo poszedleś do grandmastera w światyni. Aby zmienić na daną subklasę trzeba iść do odpowiedniego grandmastera (np. warehouse keeper dla dwarfów, warriors guild dla wszelkich wojowników i tanków, DE guild dla DE itd.).