embe napisał(a):
Sorki za drugi posta ale na inny temat.
Dotarłem do 60lvl z beastmastery i reszta w marksmanship, no ale teraz instancje i troche bg zmieniaja styl gry ( mimo wszystko talenty pve sa swietne na AV i AB ), wiec pytanie czy taki rozklad bedzie dobry na instancje ( narazie nie zadne MC i BWL, te slabsze
)
http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 0510002150
kompletnie nieprzydatne skille w tym buildzie to
Monster Slaying rank 3/3
Humanoid Slaying rank 3/3
lepiej te punkty rozlozyc na
killer instinct 3/3
surefooted 1/3
trap mastery 1/2
savage strikes 2/2
w mark popraw
imp cs zrob 1/5, 4 zaoszczedzone punkty warto wladowac w
1 aimed shot ( podstawa - najwiekszy dmg )
3/3 hawk eye
Qraczek co do solowania mele bez peta jest to mozliwe z dobrym gearem,
ja nie mam problemow w zabiciu roga mele nie uzywajac peta o ile koles ma gear nieco gorszy jak moj
z zabawkami z rank 14 ( patrz Azgaroth ) spokojnie mozna zsolowac rogala z full epixami ( crit z raptora jak zainwestujesz w odpowiedni talent wchodzi prawei zawsze i zadaje kolo 1k dmg do tego masz ss i trapy),
,
przy buildzie jaki stosuja hunterzy w fod ( mamy buildy niemal identyczne, roznice polegaja na 1 max 2 punktach ) pet odgrywa w pvp bardzo mala role
co do trzymania przez peta aggro trzeba mu tak dobrac skille by focus, niezbedny u peta, nie byl marnowany na darmo
jak pet ma trzymac aggro na mobach to nie uczymy go bezsensownie niepotrzebnych skilli jak np prowl, ktory niedosc, ze zrzera mase focusa to jeszcze go spowalnia
growl przy agrowaniu to podstawa wiec warto tak skille dobrac petowi by mial jakis specjalny atak i reszta focusa ma isc na dash/divinie + 2
growl
pozostale punkty ( a jest ich jeszcze masa ) warto rozlozyc w zaleznosci od tego na jakie moby ma to byc pet ( wybieramy te ktore najczesciej katujemy ), shadow ress, frost ress, stamina, armor,
pojawilo sie tutaj rowniez pytanie czy inz moze robic strzaly
nie moze
ale zrobione naboje moze zamieniac na strzaly o tych samych parametrach u NPC
dla ally dw0rf stojacy w inn w IF gdzie sie all spotykaja po HS
dla hordy w Og tauren szwedajacy sie w okolicach kuzni
moim skromnym zdaniem inz dla huntera to podstawa LW dragon jest przereklamowane
lepsze itemy masz z dropa