Sylvian napisał(a):
Codemasters zdobyło prawda do dystrybucji RFO na terenie całej europy, co za tym idzie wystarczyło by wysłać zapytanie do polskiego przedstawiciela/dystrybutora (o ile taki wogóle jest) czy mają zamiar sprowadzić jakies egzemplarze.
Edit:
ew. napisać do Ultimy - już nie raz nie dwa przyjmowali zamówienia i sprowadzali gry via WoW, GW, L2.
Hm, tyle, że nawet data wydania gry nie jest znana, nie wiem, czy Ultima podejmie się tego zadania.
Przedwczoraj napisałem do działu obsługi gram.pl, czy ROF pojawi się w ich ofercie, odpowiedź którą dziś otrzymałem brzmiała:
gram.pl napisał(a):
Dzień dobry,
Dziękujemy za skontaktowanie się z Działem Obsługi Klienta CD Projekt.
Przykro mi, ale muszę w obu przypadkach udzielić Panu odmownej odpowiedzi - nie będziemy dystrybutorem tego tytułu, a w związku z tym nie pojawi się on w naszej ofercie.
W przypadku innych pytań lub uwag prosimy o ponowny kontakt z naszą firmą.
Te dwa pytania to:
a) Czy CD Projekt będzie wydawcą?
b) Czy możliwy będzie zakup w gram.pl?
Escaflone napisał(a):
A i nie chce czekać, bo z tego, co wiem każdy, kto zrobi preorder dostaje się do Bety, więc można grac od razu.
Nie do końca. Do iluś pre-order egzemplarzy dodają klucz do bety. To raz. Dwa, że tego klucza będzie można użyć dopiero w Phase III, a Phase I jeszcze się nie zaczęło. A trzy - przed retailem zapowiedziany jest wipe. Więc napalanie się na betę imo mija się z celem :>
Escaflone napisał(a):
A jeśli zbiorę tak z 4 osoby teraz na zakup to koszty przesyłki właściwie przestanie istnieć
Straszliwy koszt przesyłki w wysokości 2.99 funta. Normalnie więcej wyjdzie na rozesłanie tego do ludzi potem :}