Sobtainer napisał(a):
Fabianek napisał(a):
Sobtainer napisał(a):
wiesz Fabian, dla mnie MC w 4 godziny narazie jestem czymś z czegos się cieszę u Nas
spx
kazdy sie cieszy z tego co ma, i w momencie kiedy bossy sa na farm status zaczynasz sie scigac z czasem, kolesie co robia full mc w 90min wogle sa jacys kosmiczni
Wiesz na poczatku naszym celem bylo full MC w 1 dzien, pozniej MC+Ony, nastepnie BWL w 1 dzien, teraz BWL+Ony a docelowo chcielibysmy zmiescic MC+Ony+BWL w 1 dzien chodz na dzien dzisiejszy wydaje sie to nierealne tak samo jak kiedys MC w 1 dzien wydawalo sie neirealne. Wszystko to kwestia wprawy i opanowania
Sobtainer napisał(a):
narazie to tak jak powiedziałeś, 100g na wipy minimum
chociaż my jako clothy mamy trochę ułatwione wipowanie, bo tracimy znacznie mniej kasy od platów, zwłaszcza MT. • • •
te 100g jest wlasnie na cloth/leather (mala roznica w kosztach) i to dokladniej na samego vaela lol a na plate to nie mam pojecia
i w takich momentach sie ciesze ze nie jestem MT
nie przesadzaj fabian
ragnaorsa położyliśmy momentalnie, a wiara nam mówiła to samo, damy radę, streszcze po krótce przebieg bwl za tydzien u Nas - chyba, że się nie chcecie cieszyć z Nami i Naszych sukcesów
• • •
Ja tam proby na dzien dzisiejszy w BWl wycenilbym mniej wiecej tak :
jezeli wezmiemy pod uwage , ze full repair z 30% dur to 10g :
razor - 20g max
vael - 20-30g maaaax
lootlord - 10g
firemaw - tu sie moze udac i na 2-4g, ale pewnie niektorzy dojda do 20
ebon - 10g to jest spokojnie max
firemaw - 0g ( no... 1,5g za first try i 1,5g za lolagro)
chromagus - 5-8g bez timelapse , 15g z timelapse
nef - no tu... ciezko mi powiedziec, my mielismy okolo 15 wipow do pierwszego killa, powiedzmy ze 40g max
Dorzucajac do tego wipe na trash mobach + vipe na 2,3,4 killach ( zawsze sie zdarzaja) - 40g
Podsumowujac - 170g za rozkminienie BWL na naprawy:)