BioMech napisał(a):
tak nie lubie niemcow i ruskow bo przez stulecia nas najezdzali dzielili mordowali ruchali w dupe i wogole nie mam ochoty grac i czytac co chwile ich jezyka ... mozecie se to podciagnac pod rasizm ja to nazywam antypatia, i nie mowcie mi ze to bylo kiedys i to historia ... jes to moje osobiste zdanie na ten temat i jak komus nie pasuje to trudno...
teraz cos temat poszedl w strone, ktora klasa jest najlepsza ... a to nie za ciekawie bo kazdy bedzie sie bronic tej klasy ktora gra ... ciekawe dlaczego ? BO NIA GRA I MU SIE PODOBA !!!
osoba ktora gra na jakims serverze zawsze bedzie go polecac. glupota bylo by mowienie o swojej klasie postaci i serwerze ze sa do bani Oo . wkoncu pakujemy w to kase i chcemy grac dla radosci a nie zeby sie meczyc ... jedni spelniaja sie na bartz jedni na lionna inni na hinde czy teonie, to samo tyczy sie klasy postaci, i jak mi ktos powie ze gra i nie czerpie z tego radosci, to powiem mu zeby sie puknal w czolo i zajal sie czyms co sprawia mu radoche ....
apropo arczerow . tak sa extremalnie drodzy w utrzymaniu ale jak ktos wie jak zarobic kase to zawsze bedzie mial to co chce miec ... gram archerem od zera i nie nazekam mialem dolki z kasa ale jakos wybrnalem z nich . chcesz miec wciul kasy zrob se PW/TH/BH i trainuj boty kiedys trainowalem i nie nazekalem zawsze wpadlo z 1-2m do kieszeni czasami sie nie udawalo coprawda ale naszym specjalista od trainowanie jest karol
Problem polega na tym ze Ty nie napisales DLACZEGO.
Jak mowilem - nie jest dla mnie problem ze ktos reklamuje swoj serwer tylko JAK to robi.
Twoje posty nie niosly zadnych tresci poza tymi ktore powinienes umiescic na forum LPR/PiS
Poza tym mnie, jako moderatora, interesuje zeby kolejne watki nie zamienialy sie we flame dlatego jeszcze raz prosze:
jesli chcesz zarekomendowac swoj serwer napisz krotki tekst o nim i wyslij do mnie
jesli macie problemy z konspektem do takiego posta - sluze pomoca
1. Wstep
- populacja serwera
- jego specyficzne cechy odrozniajace go w waszym mniemaniu od innych serwerow
- rys sytuacji politycznej
2. Polskie community
- klany
- who is who
- do kogo sie zwrocic po pomoc oraz
- na jaka pomoc mozesz liczyc
3. ......
A co do trainowania to niestety musze was zmartwic - powoli ten proceder bedzie zanikal.
Zastanawialem sie ostatnio dlaczego 50% moich trainow mi nie wychodzi az wkoncu zerknalem na forum l2winda i poogladalem sobie opcje jakie ten program ma w ostatnich wersjach. Wystepuje tam mozliwosc zaprzestania walki jesli tylko jakis gracz sie pojawi w zasiegu XX albo ucieczki i forcelogouta jesli idzie train (mozna tez ustawic run do lokacji i force logout jesli otacza Cie wiecej niz X mobow - to zabezpiecza Cie np. przed tym ze 3 rozne osoby robia 3 male trainy ktorych nie wykryje podstawowa opcja). Kwestia czasu az farmerzy naucza sie dobrze konfigurowac te opcje i trainy stana sie wogole malo efektywne.
P.S. mikmac - nie bierz tego co pisze do siebie
w swoim poscie nie odnosilem sie nawet do konkretnych ludzi wypowiadajacych sie w tym watku ale podsumowywalem pewne "postawy" jakie prezentuje znaczna czesc uzytkownikow tego forum