Cytuj:
2002-02-14 01:33, Goldy napisał:
Witam i pozdrawiamwszystkich!
1.Kupilam ostatnio domek i sprzedwe umeblowalam i tak dalej, po pewnym czasie (zytaj 1h) moich mebelkow niebylo chociarz byly zalockowane, albo zmienily swoje polozenie.
2. U sprzedawcy znikaja rzeczy tak mi zniknela ksiega magiczna z prawie wszystkimi czarami, katana of vancostam, i kilka innyh przedmiotow, oczywisie nikt ich niekupil bo vendorek kasy niema no hyba ze jaki zlodziej moze krasc od takiego sprzedawcy?
3. Znikaj mi przedmioty z plecaka, tak mi zniknelo juz ze 2 plecaki w ktorych bylo duzo regow i runow,to juz napewno nie zlodziej zrobil bo bylam w domku i napewno nikt ukrasc niemogl.
4.Od pewnego czsu skil alchemi mi nieurusl nawet o 0.1 gdzie wydalam juz z 50k na regi i nwet o 0.1 niepodskoczyl to samo tyczy sie magery, gram jakies 10h dziennie i czruje i robie duzo napoji glownie tych najlepszych bez skutku ozywiscie, a i od pewniego czasau zadziej wyhodza te deadly poisony przy 70 skila rzadziej mi wyhodzi niz jak mialam 50 ato juz mie denerwuje.
5.No i problem ze schowkiem nadal niemoge wkladac tam przedmiotow mam wschowku mniej niz 155 przedmiotow ktore wazamniej niz 1000 wie juz niewiem o co chodzi?????????????
Prosze GM o odpowiedz i ewentualnie pomoc, Pozdrawiam Goldy.
ad 1 - niestety to jest troche standardem ze tak sie dzieje - w sumie beta jak mowi Szary
ad 2 - znikaja i pojawiaja sie w plecaku wlasciciela vendorka ale w stanie nie do podniesienia przekazanie - to jest blad NOX-a Yerp mowil mi zeby go wzywac jak cos takiego sie zdazy - ma to zwiazek jakoby z movement przedmiaotu - cokolwiek to znaczy
ad 3 - Dziwne mi znikla tylko ksiega - czasem tak sie dzieje z przedmiotami ktore jednoczesnie probuja wziasc dwie osoby. Popros GM zeby ci zrobil nowa ksiege czarow taka ktora nie znika - u mnie zadzialalo - z tym ze wypelnic ja musialem sam
ad 4 - misiu przy 50 czy 60 % to na dobra sprawe WOGOLE nie powinnas MUC wykonac Deadly poison czesciej niz raz na hmm 50 razy i to jest ewidentny bug alchemi - ja sie nie spotkalem bo zaczolem robic deadly dopiero powyzej 80 w alchemii wychodzi mi jeden z 300 szt rega - tak srednio.
CO do blokady na skille sprawdz czy nie masz przypadkiem juz skillcapa - jesli tak to musisz niektore skile obnizac zeby roslo w innych. Fakt ja tez mialem podobna akcje ale ingerowal GM i sprawa jest ok
ad 5 - zapewne masz regi w banku - regi sie nie stackuja w jeden przedmiot tylko sa liczone szt jako szt i tak majac np 1000 czosku masz juz limit
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Scorpio dnia 2002-02-14 15:46 ]</font>
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Scorpio dnia 2002-02-14 15:47 ]</font>
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Scorpio dnia 2002-02-14 17:40 ]</font>