PsyborgMJ napisał(a):
Ozzie napisał(a):
Po miesiącu grania będziesz na równi w wielu skillach walki z dwuletnimi weteranami, podstawa to specjalizacja, która nie da ci tylu możliwości wyboru co doświadczonym weteranom ale np. twój statek będzie miał taką samą siłę ognia co ich.
Ponieważ 90% PvP jest grupowe to razem z kilkoma innymi noobami będziecie się uzupełniać i w efekcie wygrywać także z doświadczonymi graczami.
Oj misiek, to zes teraz przywalil. Grales ty w ogole w EVE? jesli tak to chyba bardzo niedlugo.
Sam skill ci nic nie da. Gwarantuje ci, ze 2-3 doswiadczonych graczy we fregatach jest w stanie usmiercic nooba w battleshipie, z palcem w przyslowiowym nosie. EVE jest jedna z niewielu gier, gdzie level czy skill postaci nic specjalnego jeszcze nie oznacza, bo trzeba nauczyc sie go wykorzystywac, a nie jest to wcale takie banalne.
Podtrzymuje zdanie, ze EVE zasluguje na miano wielkiego mmorpg. Sam bym chetnie jeszcze zagral, ale mi niestety czegos w tej grze zabraklo. Czego, to inna sprawa. Nie jest to napewno mmorpg dla wszystkich.
A o czym ty do mnie w ogóle mówisz? Cały czas piszę, że PvP w EvE jest grupowe i zgrana GRUPA (2-4 osoby) noobów będzie dawać rade doświadczonym graczom.
Poza tym jeśli grałeś w EvE to dobrze wiesz, że większy statek wcale nie oznacza lepszy więc po co ten przykład z battleshipem?
No i na koniec sam potwierdzasz moje słowa mówiąc, że skille w EvE trzeba opanować już po ich nauczeniu się i dokładnie to daje przewagę nowym graczom, jeśli myślą trochę szybciej od przeciwników do zyskują sporą przewagę.