Simi chyba Ci cos umkneło, a mianowicie :
Dodatek Zilart ( ponad 2 lata temu )
1. Ninja, Samuraj, Dragon i jeszcze jedna profesja została wprowadzona dodatkiem Zilart.
2. W dodatku zilart zostały wprowadzone nowe zony w tym altepa i sky
3. W kilka miesiecy od wprowadznia dodatku Zilart dodano ostatni jak narazie GK nr 5 i podniesiono lvl cap do 75
4. Dodano w tym czasie kilka zaklec - miedzyinnymi komplecik zaklec dla BLM lv 70+
5. Wraz z wejsciem dodatku Zilart konieczne stało się ukonczenie seri misji dajacych dostep do sky.
6. Dodano ekwipunek lv 70->75
Nie chce mi sie pisac wszystkiego ...
Dodatek Chains of Promathia ( ponad rok temu ? )
1. Zasyp nowego sprzetu na rózne lvl
2. Dodanie seri misjia fabuły CoP
3. Dodanie nowych obaszrów - czesc dostepna ot tak, a czesc niestety po praktycznie ukonczeniu calej seri questow/misij ktorych zrobienie zajelo mi rok ?
Reasumujac :
- Nie stwierdziłem zeby ludzie zaczynajacy nie mieli mozliwosci zrobic COP, caly czas widze shout w Jeuno o grupach na promy, minotaur itd ..
- Nie stwierdziłem zeby ludzie nie mogli dostac sie do sky ... caly czas sa robione misjie i pomagaja im inni
- Nie stwierdziłem że ninja ma jakies wybitne problemy z graniem na End Game, ani samuraj ... wrecz przeciwnie WAR ma mniejsza uzytecznosc niz SAM czy DRG.
Co moge domniemać :
- Blue mage moze byc wyjebany w kosmos
- Pirat moze byc bardzo potrzebnym jobem na akcjach w HNM .... jak ktos nie wie o czym mowie nich sobie idzie zsoluje ENM-a Automation
- Nowa fabuła bardzo sie przyda, znów bedziemy mieli co robic i wyzwania ktore bedziemy chcieli pokonac
- nowe itemy - yes, pls
itd .. itp
Simi idz kup sobie flaszke, i jak nie wypijesz co najmniej 0,5 l 40% wodzi nie siadaj do tego forum pisac pls.