Scorpio napisał(a):
Simi ty chyba sobie nie zdajesz sprawy jak wypakowane postacie mają Galenros, Opiekun i Rhaegal ... ja przy nich jestem newbie z kilkoma meritami i słabym sprzetem ...
zdaję sobie doskonale sprawę (i z tego że dingnięcie na level 75 nie uczyniło z nich wypakowanych postaci, tylko czas poświęcony po tej chwili+ dużo szczęscia które może się nie przytrafić już nikomu w naszym LSie)
jak dla mnie zdobycie levelu 75 jest dla mnie
najprostrzą rzeczą w FFXI (pomimo że prawie wszyscy widząc ~40k tnl nie wierzą żeby kiedykolwiek zdobyli lvl 75, pomimo że w wielu przypadkach czekając na party dłużej niż expując nie wierzą żeby kiedykolwiek zdobyli lvl 75 itd. a potem jak już zdobyli lvl 75 to albo już nic nie robią albo zaczynają rozumieć że lvl to jest tylko przepustka do założenia itemków które umożliwią im mniejszą kompromitację w starciu z easy mobkiem, z linkiem easy mobków itd.)
jak dla mnie w przyszłości zdobycie levelu 75
nowym jobem z dodatku będzie
najtrudniejszą rzeczą w FFXI dla ludzi którzy mają już teraz 75 level i mają wypakowane postacie
dlatego wg mnie SE kieruje słowa o fun'ie do początkujących graczy żeby nie zdołować uberów
"Pragne przypomniec, ze w drodze mam nowego Barda: Drakanta i do tego to jest Galka BRD!"
mimo że BRD powinien levelować dość szybko to jeśli Drakant nie ma jeszcze 60 lvlu to znaczy dla mnie tylko tyle że nie jest jeszcze w połowie drogi żeby zaczynać nam pomagać