eagleeyes napisał(a):
Za trola sie nie uwazam, raczej za barbarzynce
Naprawde mało obchodzi mnie za kogo się uważasz, zachowujesz się jak troll, i to "czystej wody" że tak to określe.
Cytuj:
To nie zaden problem wpisac w google: Vanguard ( chyba ze sie nie paniemaje po eng.) , wiec po co mialem sie produkowac? Dalemlinka do strony glownej.
Masz chyba problemy z rozumieniem podstaw kultury wypowiedzi i dyskusji.
Zawsze wydawało mi się, że jeżeli się przedstawia szerszemu gronu jakąś tezę to wypada również dostarczyć odpowiednich argumentów na jej podparcie, a nie odsyłać zainteresowanych żeby sami sobie znaleźli. To ty twierdzisz że gra jest rewolucyjna, więc ja chciał bym się dowiedzieć od ciebie czemu tak uważasz, a nie słyszeć że "ty masz racje, i jak nie wieże to mam sobie sam poszukać argumentów"
Stwierdzenia "Coś jest zajebiste, jak chcecie wiedzieć czemu to sobie sami znajdźcie" spodziewał bym się od prymitywa który nie potrafi się wysłowić, albo od dzieciaczka dla którego wszystko co mu się podoba jest "rewolucyjne" i kropka.
eagleeyes napisał(a):
A co ma wspolnego jakies bycie newbieskoro z XXXX postow sensownych jest kilka? Doswiadczeniem? jakim? w pisaniu postow?
Nie. Nie z doświadczeniem. Z kulturą osobistą. Pojawiasz się na forum i już odrazu w jednym z pierwszych postów zaczynasz "opluwać" starszych forumowiczów nawet nie zadając sobie trudu żeby sprawdzić czy twoje śmieszne zarzuty mają jakieś podstawy.
To tak jak byś wparował komuś do domu i bez przedstawiania się zaczął obrażać domowników, nie zadając sobie nawet trudu żeby się czegoś o nich dowiedzieć. I nawet nie ma znaczenia czy masz racje czy nie, kultura osobista wymaga troche stonować wypowiedź kiedy jest się na "nowym terytorium".
Naprawde, nie jestem zwolenikiem szanowania kogoś tylko dlatego że ma 2k postów na forum, ale chamstaw nie trawie, a ciebie panie eagle uważam za chama.
eagleeyes napisał(a):
Na glupie pytania dalem tylko glupie odpowiedzi.
Widzisz, tu się nie zgadzamy. IMO na rozsądne pytanie dałeś głupią i obraźliwą odpowiedź.
Cytuj:
Forum uzywam, zeby sie czegos dowiedziec , i myslalem ze do tego sluzy,
Właśnie sam sobie zaprzeczyłeś, skoro forum jest po to żeby czegoś się dowiedzieć to czemu odsyłasz innych na google kiedy zadają ci pytanie na które wydaje się że znasz odpowiedź?
eagleeyes napisał(a):
Sprytnie, szkoda ze wymieniles elementy najmniej znaczace:/ . Wylapales pare slówek z kontekstu zdania.
Nie widziałem sensu cytować całości. Zresztą jak sam chcesz: w pierwszą połowę tego co napisałeś (domki, cegiełki, itp) uwierze jak zobacze w OB, wtedy może porozmawiamy o rewolucji. (Chociaż w to wątpie bo jest jeszcze kilka innych gier które obiecują zbliżone rzeczy). Natomiast z pozostałych, c
óż ja tu nic rewolucyjnego nie widze.
eagleeyes napisał(a):
To sobie ja naostrz - zastosowalem twoj chwyt
Jednak ja dalej nalegam
żebyś mi wytłumaczył o co chodziło ci w tym zdaniu:
Przy heverestowaniu, mozesz sie np zabic bo twoja siekierka sie stepila.Cytuj:
Szkoda, ze jak wiekszosc masz problem w zrozumieniu tekstu:/ , Nic nie przyznawalem, stwierdzilem ze
aspekt upgardowania iteamow, wdlug mnie, przypomina ten z diablo, ehhh
To chyba mamy pewne rozbierzności w rozumowaniu jednak. Bo dla mnie jeżeli coś pewien aspekt gry A przypomina aspekt gry B (tzn działą na podobnej zasadzie, realizuje podobne założenia) to ten aspekt gry A nie może być uznawany za rewolucyjny.
Edit: Orty ^^'