Wiem, ze temat jest juz nudny i sie praktycznie wyczerpał. Pozwole jednak sobie odpowiedzieć "baranowi", bo jak to kiedys ujeliście - trzeba ich uświadamiać, bo umrze taki w nieswiadomości.
Wstęp
Goatus - masz naprawde poważne problemy natury psychologicznej. Myśle, że to jest spowodowane cięzkim dzieciństwem. Przykro mi
Mam dla Ciebie rade -
http://www.niebij.pl/ -mozesz sie wypowiadać dowoli. Nie wiem na jakich zasadach działa twój mózg, moze jest tymczasowo niesprawny, albo coś. Ale w twoich postach jest mnostwo chaosu i sprzeczności. Tu wylatujesz mi o jakiejś " elicie" bo ma wiecej nabitych postow to znaczy, ze odznacza sie wysoką kultura ( ktory mam nadzieje wyjasnilismy - odpowiedz Asmax, i wielu innych w tym rowniez twoja "spierdalaj" ) a ty mimo iz nie masz racji- dalej to ciagniesz i odwracasz kota ogonem. Grow up pls , grow up!
Cytuj:
Yawn...
Standard. Argumenty się skończyły to czas zacząć rzucać inwektywami. W sumie to już nawet przestajesz być zabawny.
Argumenty na " idiote" ? raczej szkoda słow, i brak siły i chęci na dyskusje z Tobą.
Cytuj:
No to teraz bardzo cię proszę w swojej olśniewającej mądrości wytłumacz mi, co czyni mnie noobem, i o jakim rodzaju nooba mowa? Bo niestety definicja, którą ja znam nie pozwoliła mi zrozumieć zasadności tego słowa w odniesieniu do mojej osoby.
Offtopic, wulgaryzmy, błędy ortograficzne, szybka zmiana zdania, nieumiejętne operowanie czyimś tekstem, i wiele innych. Masz dużo cech nooba, ba nawet noob-barana.
Cytuj:
Aha... Jak nie potrafisz mi wytłumaczyć to spierdalaj za przeproszeniem... XD
Ot co - no comment
Cytuj:
konrador:
W jakim sensie Vanguard ma byc rewolucja na rynku mmorpg, bo albo czegos nie wiem, albo czegos nie rozumiem?
Ja naprawdę nie widzę nic złego w sposobie zadania tego pytania...
I nie zobaczysz, dopóki nie kupisz anteny satelitarnej ( reklama)....
Wiem, że dużo rzeczy nie rozumiesz. Ale masz jeszcze sporo czasu w życiu by się nauczyć. Konrador ukrył "złosliwość " tego pytania w sposób szczególny, i jestem pewien , ze w przeciwieństwie do Ciebie, zdaję sobie z tego sprawe. Ma chłopak łeb, i taki "ograniczony" umysłowo człek jak ty nie wyłapie tego. Jak dingniesz na nastepny lvl to wpakuj skille w percepcje.
Cytuj:
Natomiast Vanguard definitywnie zasługuje IMO na jeden wątek, może nie w beta testach bo o ile mi wiadomo to obecna beta jest w stadium "friends and family only" ale w ogólnych
.
No w tym miejscu zaczynasz robić postępy i bardzo sie to chwali
. W kazdym razie sprostuje twoje info/ Friends and family only- skonczyla sie w grudniu. Teraz mamy końcówke fazy 2/4 bety ( sa 4 fazy). Czyli wkrótce faza 3 i nowy pobór forumowiczów
Koniec
Cytuj:
Eagle, jeżeli jedna osoba mowi Ci że jesteś osłem to mozesz i powinieneś to olać. Jak powtarza Ci to już kilka osób to idż sie przejrzyj w lustrze i ....
Baran numer dwa. Według twojego rozumowania.. idziesz na wycieczke do zakładu psychiatrycznego. Podchodzi grupka "sprawnych inaczej" i mówi Ci, że jesteś "popieprzony". Zakładam więc ze skoro kilku swiri tak stwierdziło pewnie jestes... Super logiczne podejscie. Nic tylko pogratulować , że mamy tu tylu "mózgowców". ( a konto poscikow Ci wzrasta.. Tu sobie pierdniesz, tam bekniesz, gdzie inndziej powiesz : hehe, no i... nalezysz do elity tego forum)