wIECIE CO ? wszedłem sobie na 41 strone ...... i cofam sie cofam ,żeby znaleźć moment , od którego zaczęło się piekło .....
Im was jest mniej >>>> tym problemów mniej.....aż się boję co bedzie jak nasz CoP statik dostanie się do sea .....rzygać mi się już chce ( jak Lesiowi ) od kłótni w grze ..... Sky ..... padło .....teraz RB .....tam jest to samo...im więcej ludzi tym większy syf ......
NIE WYOBRAŻAM SOBIE ,że byłby ktoś tak po...bany i powiedział teraz Val " Polish Onry" ( ktoś tam półżartem o tym napisał
) ....mam was za normalnych.....
Poza tym..... pomimo ,że oprócz 2 osób ( VAL i LUGO ) reszta to CC ....to wiemy wszyscy ,że sporo osób "się nie lubi nawzajem " ....
zawsze -- choćbyście się nie wiem jak starali -- będą jakieś problemy POMIĘDZY tymi osobami ....... znowu .....ujnia
Zarówno Huck jak i Lesiu przedstawili bardzo dobry plan na rozwiązanie całej sytuacji..... <<< BRAWO >>> naprawdę mi się podoba....
rozumiem cele , które mają wszyscy ...prawie ( bo ja jak zwykle gówno wiem na temat limbusa >> na razie ) , ale .... nie bądźmy narodem który potrafi się NAPRAWDĘ tylko kłócić !!!!! sami sobie wynajdujecie problemy ..... i to przed czasem .....
MAXII .....najmniej znam chyba tylko ciebie ..... SZANUJĘ twoje postanowienia i ZASADY ....ale ...wyhamuj .... to tylko dolewanie oliwy do ognia ..... Stok , Sai ( czasami ) , Rha .....lubią potem " długie dyskusje " , któe ciągną się przez 3 lub 4 strony Topica .......
To tyle ....
ale zajebiście się was czyta .......
jutro dam poczytać żonie ( j/k)
a tak na serio ...wrwcam do początku ....tam gdzie ...więcej sensu w waszych wypowiedziach