Stok - mam -9 enmity
Moze to nie duzo ale na cure3 wystarcza spokojnie, fakt to nie jest moje zadanie, ale czasem lepiej aby Tanka wyleczyc max 180HP LOL anizeli zanukowac i zlapac hate
A co do refresha, wybacz ale ja juz od dawna wiem ze refresh BRD>RDM, dlatego najlepszym rozwiazaniem jest RDMi BDR w pt ma sie 3 refresha na sobie to jest juz cos, a tak to tylko taka gra pozorow co z przykroscia musze stwierdzic
Huck - z podami to bylo tak ja rzucilem czar tier4 a ktos nie rzucil, bo nie mial many lub tez z innych obiektywnych przyczyn to jesli pod przezyl to praktycznie smierc, wczoraj zginalem 2 razy i to wlasnie przez pody, bija strasznie mocno, szczegolnie electrocharge (AoE). Dlatego uwazam ze powinnismy zrobic to tak, jak popnie pod to tank voknie a my z Saitem rzucamy thunder4 oraz RDMi thunder3 co zabija calkowicie poda, sprawdzone wczoraj to bylo, jeden pod zginal blyskawicznie, o to tu chodzi > mana burn
Zajmuje to kilka sekund i mamy go z glowy bez odbioru jakichkolwiek zlych efektow od niego. On musi zginac blyskawicznie, gdyz jego Electrocharge bije wszystkich no i sciaga wszystkie cienie Ninjom
do tego nie mozna dopuscic !
To tak z obserwacji.
Co do echo dropsow, PANOWIE SKANDAL !!!! Prosze aby sie to wiecej nie powtorzylo !
Ehh zagrajcie NIN to zdobedziecie szacunek do tych dropsow