Lesiu , a co mamy za wybór ??? musimy iść takim skłaadem jaki mamy ..... niedawno była mowa o "złożeniu" 2 grup jak nasza reszta dojdzie do sea ..... Teraz już wiemy jak to wygląda ..... Huck napisał ,że nie p[rzemieszamy się , bo Oni są już zgrani . Z jednej strony rozumiem ....tyle czasu już się gra .... ale z drugiej ..miałem nadzieję ,że ktoś będzie CHCIAŁ pomóc i wymienić się swoimi doświadczeniami z nowymi .... no cóż nowi to nowi starzy są razem .... Dziwią mnie tylko najbardziej słowa Opiego ,że i tak bierze Anc do siebie .... braki w kadrach .... hmmm.... a może takie były założenia Anc od początku istnienia statika ??? mi by było głupio "zostawić " grupę z którą robiło się cały CoP ,wiedząc ,że reszta tworzy ekipę na limbusa II kategorii
Może to po prostu nie moja sprawa ..... ale to razi w oczy więc napisałem
Myślę ,że trzeba się wziąść w garść .... i zebrać do kupy ( pomimo róznic w levelach czy zdaniach ) i zrobić choćby najprostsze rzeczy .....sami .... I nie chodzi tu o wypinanie się na 1szą grupę przez nas ..... przecież oni sami chcą " selekcji" we własnej wersji ....
.... mówicie ,że chcecie coś robić razem w gronie CC , a tak wychodzi ,że wy sami ...my sami ....śmieszne
dlatego jeszcze raz piszę >> pokażmy ,że potrafimy sobie poradzić ,że umiemy grać ...a nie tylko flame'ować topiki i gryźć się na linkshellu ....