O_O to ja też się zapisuje
Shadhun_ napisał(a):
Anyway, troszke nudno na początku , praktycznie 90% czasu spedzam na podrozach na autopilocie, misje od npc troszke jednostajne. Jednak ta gra ma to cos, co kaze mi latac od stacji do stacji jak głupi. Mam nadzieje ze jakos sie zacznie to rozkrecac przed uplywam triala.
Ano coś w tym jest, tak naprawdę to jakby nie tenże polski kanał czata, to zwątpiłbym że to jest gra "online", bo wszystko póki co się sprowadza do kontaktów z NPC i latania po pustym kosmosie. Przez 4 dni grania spotkałem może z 10 graczy - "spotkałem" znaczy tu "mignęli mi na mapie"
Co prawda wyczerpały mi się misje od kolejnego agenta i teraz robię kompleksy treningowe, sporo dość dynamicznej walki i niezłe źródło dukatów, ale to ciągle tylko NPC.
Może potem się to rozkręca , albo to po prostu efekt uboczny siedzenia w sektorach z wysokim security.
Czy się rozrusza przed upływem triala to nie jestem pewien, piąty dzień grania i mocno już mnie blokuje ograniczony czas na rozwój skilli. Wyraźnie widać że za pewne rzeczy nie mam co się nawet brać, nie wiem nawet czy uda się na jakiś destroyer przerzucić, a latać po sektorach >0.4 tylko po to żeby stracić moją wychuchaną fregatę , to nie mam ochoty.