Stok, chodzi mi o to, ze doszliscie/my do Sea z wlasnej inicjtywy i wysilku, bez popedzenia z zewnatrz.
to ze w skladach statikow CoPowych spotykalo/a sie 1-2 osoba z poza CC, to nie znaczy, ze nie jest to run CC - ta osoba ma duzo szczescia spotkac zespol 5 zgranych ludzi i dolacza by byc tym brakujacym skladniekiem do wygranej, jak rowniez te 5 osob - maja szczescie, ze moza dalej kontynuowac misje w skladzie odpowiednim do wygranej.
do naszego CoP statika dolaczyl Lugo i Taruwing (Opi pomogl na Tenzenie, Zjawa i Gok na wierzach do Palacu)
nadal uwazam, ze to byl nasz CC sklad, a to ze gramy w skladach miedzynarodowych? - to normalne w Vanadiel inaczej czasem sie nie da.
Limbus CC zostal organizowany z rak ludzi CC - by tego nie zauwazyc?
co do twoich wdziecznosci SW?
- maja was w dupie jak maja odpowiedni sklad - wiesz o tym lepiej niz ja
kazde przynalezenie do HNMLSa = udowodnienie/podtwierdzenie, ze jestes tym warzywem bez ktorego nie ugotuje sie zupa - a miesem nigdy nie bedziesz.
tak sobie zartuje na serio
by bylo jasne
aczkolwiek dodam - we wszystkim w czym uczestniczym: by miec - musimy dac, co znaczy w HMNLSe/random party/misjach/wypadach/eventach idziemy dla innych, a inni ida dla nas.
uwazam, ze jestem w Sea i chodze na Lumbus - bo
- 2OOO razy
moze wiecej umieralam w roznych walkach
- zrobilam kilka jobow by wygrac kilka misji - WHM 75 RDM 61 SMN 53
- stawialam sie na walki i misje, czekalam na sklady, nie spalam nocy i dnie, wydalam kupe kasy na medsy w krainie Vanadiel , zrobilam x2 Promy i wiele wiele innych rzeczy - po to by byc w Sea i chodzic na Limbus
- dolaczylam do skladu Limbus CC bo bylo wolne miejcse 1/5, bo gram razem z Opim, bo gram z Polakami, bo zalozenie glosi, ze sklad na Limbus - to 18 osob = 3x party = moj job jest nie piaty z polki, a potrzebny w tym ukladzie.