Wiem, ze to juz bylo, ale powstal nowy dzial, wiec sie powtorze - tym bardziej, ze uplynelo troche czasu.
To, ze nikt nie uczy tego skilla, to juz wiem. To, ze Szerszen napisal, ze trzeba duzo drzewcow zrobic, zeby sie nauczyc - to tez wiem. Ale zrobilem juz tysiace drzewcow, a bowcraft nie podskoczyl mi nawet o 0,1%.
Nie zalezy mi na tym, by byc GM-em w bowcrafcie po paru godzinach gry, moge do tego dochodzic nawet przez rok. Ale niech chociaz ta umiejetnosc wzrosnie o 0,1% co pare tysiecy wytworzonych drzewcow, bo inaczej strace sens w swoja egzystencje
. Z tego co zauwazylem, to chyba najtrudniejsza profesja na SC ( mam na mysli dojscie do mistrzostwa w tej dziedzinie ).
Od poczatku mojego bytu na SC mam bowcraft na poziomie 17% i, nie wiem skad to sie wzielo, blacksmith na poziomie - chyba - trzydziestu paru. Byc moze cos popieprzylem przy tworzeniu postaci.
W zwiazku z tym mam dwa pytania:
1. Co sie dzieje z tym bowcraftem?
2. Czy jest mozliwosc zamiany przez GM-ow bezuzytecznego dla mnie blacksmitha na bowcrafta tzn. powiekszenia mi bowcrafta np. o polowe wartosci blacksmitha, jednoczesnie kasujac ta umiejetnosc, powiedzmy, tez o polowe?
Te drugie pytanie, byc moze jest naiwne, ale mialem dzis ciezki dzien w pracy i zyje nadzieja na lepsze jutro
.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz - przynajmniej na pierwsze pytanie.