Cytuj:
2002-02-18 22:11, Samael ze Wzgórz napisał:
Scorpio ja ci sie qwa nachapie zaraz
Ja wlasnie doceniam sztuke i znam jej cene i wartosc ..dlatego sam dam taka cene chodz bogaty nie jestem dobrze o tym wiecie (a moze nie hehe)Romualdus oficjalna propozycja ...moze przylaczysz soie do kompani handlowej Bractwa Handlu BH..wszyscy bylibysmy zaszcyceni.Pozatym co to jest 1K za taki swiecznik ...masz to na cale zycie arcydzielo rzemieslnicze wiec cena jest tylk odzwierciedleniem genialnosci tego predmiotu:P
Qrde wymuszasz na czlowieku ktorego prosiles o pomoc stosowanie twoich taryf - a ja ci powiem tak - nie jestes i nie bedziesz jedynym tinkerem na SC i twoja gildia nie moze wymuszac cen na inych i pamietaj ze zawsze bedzie ktos kto sprzeda taniej zeby zarobic a ty zebys mial mniej w sakiewce - to juz bylo z kowalstwem na CL.
I jeszcze jedno doceniam trud i poswiecenie z jakim sie zdobywa umiejetnosci i uwazam ze zadna kasa nie odda tego wlasnie trudu i milosci jaka sie wlozylo w wyprodukowanie przedmiotu unikalnego, doskonalego. Dlatego np ja w zasadzie robie potionki tylko dla siebie bo kasy z tego jest tyle co kot naplakal - a moi odbiorcy sa dosc nieliczni i maja zajbiscie niskie ceny - czesto nawet ponizej kosztow produkcji - to tyle.
GM BlackShmith CL, Master Mining CL to tyle.
adept alchemii SC.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Scorpio dnia 2002-02-18 22:22 ]</font>