ikona napisał(a):
No a mag moze albo dumpowac mane na kogos albo robic wode. Fun 2 Play? Nie sadze...
I nie rozumiem tej opowiesci o magu spowalniaczu. Niby co ja zdaze zrobic zanim mnie zmiazdza? Nova + IB. yeah, nie wiem czy to wogole pod przeszkadzanie sie kwalifikuje.
Widziales kiedys zeby snajper rzucal sie z nozem bitewnym i bez kamezelki na grupe terrorystow?
Frost mag na dachu chociazby w WSG rzucajacy blizzard do flagroomu poprostu niszczy obrone przeciwnika, dodaj do tego druida z FAP'em i nawet jakby chcieli to zaden nie wyjdzie. Nie dosc ze slow 50% to czasem jeszcze to gowno procuje co cie zamraza zupelnie.
W av wystarczy siedziec w srodku zergu i rzucac aoe, albo lekko z boczku i solowac tych co sie wysuna do przodu.
Jak dostaniesz priesta na plecy to mozesz wbic sie w srodek oddzialu i spamowac ae poki ktos madry ci silence nie zarzuci.
W PVE mag jest jednym z najwiekszych zrodel DPS i moze robic wode, jest niezastapiony!
A popatrz na takiego druida co nie ma dps, a musi sobie radzic tylko samymi sztuczkami i jakos daje rade.
Mag to od zawsze byla klasa typu glass-cannon, strzela jak armata i peka od pierwszego klapsa. Jak juz shad wspomnial, L2P.