Demandread napisał(a):
Gdzie Wy gracie tymi lockami, w piaskownicy z 10latkami na 1lvlu ? Jesli macie czas, na sfearowanie peta, podejscie do hunta to zal mi tych hunterow.
Z wojami to jest bajka, nawet jednego ciosu nie daja rady z reguly zadac, z hunterami jest w druga strone. Spokojnie lataja sobie poza zasiegiem miedzy 38-40y ( przynajmniej ci lepsi, z ktorymi ja nie moglem dac sobie rady ), po drodze trapy i jakies gowno co spowalnia, potem disorient.
Imo jedyne wyjscie to na opener coil w huntera i biegiem do niego- jak jest blisko to horror na peta ( najlepiej zalapac w niego tez huntera ), kt. nas bije, fear na huntera doty i chain fear.
Kazdy inny open daje hunterowi dosc czasu, na wyskoczenie poza zasieg i po grze.
Przecietny i lepszy hunter jest dla locka nie do ubicia - powodzenia zycze w bieganiu dookola huntera "zeby nie mogl strzelac" lol - 5sec i Was nie ma. Na chromaggusie mam takiego jednego upatrzonego, kt. nawinal sie nam kiedys z kumplem wojem w Felwood ( ja tez bylem z wojem ) - na chyba 10 starc zlozylismy ich 2 razy - hunter cirtowal mnie po 1k-3k, pet szybko wychodzil z feara ( hunter trzymalem w seduce ).
Nie ma ch..a na huntera, ktory w cloth wchodzi jak w maslo i ciagle trzyma dystans.
Kazda inna klasa to pikus. A jak ktos na wojow lata z voidem, to sorry....pummel, berserker poprawiony trinektem z inzynierii i woj przez minute wpakowuje Ci po 500dmg z palcem w d...e.
Peace
Lol, nie wiem, może akurat ja trafiałem na takich hunterów jak miałem build NF/SL, ale z reguły taktyka doty + drain life + bieganie za hunterem się sprawdzała. Peta możesz nawet zignorować, jeśli rzucisz na niego Amplify Curse + CoW, ważny jest hunter. Jeśli wpadniesz w pułapkę to w 90% sytuacji albo wyciągnie cię z niej pet huntera, którego ten nie odwołał, albo sam hunter.
I co do zasięgu, to pamiętaj, że z talentami warlock ma 36y.
Co do krytyków za 1-3k, to warlock w epikach ma jakieś 4,7+k hp + SL, jeśli warlock ma voidwalkera to sacrifice, potem instant summon i kolejny raz sacrifice + HS + potion. Ciekawe która klasa ściągnie szybko ~10k hp?