Fabianek napisał(a):
moze kiedys jak doleveluje rogue i maga to zorbie sobie full reso +healing drooda ale poki co jesli musze cos grindowac to niestety droodem.
Oh, ja tez grinduje droodem
Dlatego czesto miewam wlasnie mocno feral build. Chociaz jak wspomnialem mam okresy, ze czysta satysfakcje sprawia mi healing, wtedy biegam w full resto buildzie
Cytuj:
Jak gram sam to mam jakies 4k hp i 3,5k mana za to 950+AP w kocie (nie jest to uber duzo ale wystarcza do sensownego grindu) przy build 0/20/31. Ale jak grinduje z kims szczegolnie z magiem to grinduje w caster form a wtedy przydatny jest mana pool i +dmg
wiec to nie tylko dla glow'a.
No dobra, ale +30dmg? To nie tak duzo naprawde, dla samego grindu imho nieoplacalne. Swoja droga, sam przymierzam sie teraz do podobnego builda co twoj, z tym ze 1/17/32. Podstawa do szybkiego grindu to Blood Frenzy imho, reszte mozna spokojnie zrekompensowac sprzetem. 1 punkcik w NG, moze uratowac zycie jak ktos bedzie chcial przygankowac, no i 32 punkty w resto pozwala sie cieszyc prawie w pelni tym drzewkiem
Przetestuje w praniu dam znac jak sie sprawuje. Ah, w osprzecie typowo pod grind kotem mam 1010AP i 26% crit (build 30feral/21 resto).
Cytuj:
A ze tak zapytam po co ci kasa? przeciez nie wydajesz na nic innego jak enchanty i naprawy. Na ah dla siebie nic nie znajdziesz (no po za powiedzmy libramami na enchanty)
Kase potrzebuje glownie na zmiany builda wlasnie. Byl taki okres, ze robilem 2x respec w tygodniu, jak nie mielismy BWL i Raga na farm status - wtedy biegalem w full resto i full feral buildach w tym samym tygodniu. Teraz tez dosyc czesto zmieniam build. Pozarlo i pozera mi to sporo kasy
Do tego, jak napisales, naprawy, matsy na enchanty, libramow osobiscie nie kupuje, chodza u nas po 200g minimum, wole liczyc na szczescie i pofarmowac je z guildies - na razie wychodze na tym ok
Najwiecej kasy zra chyba jednak alty - mounty, itemy, tradeskille, idzie na to troche golda